tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 606
Και το σουβλάκι χαλάει ρε μαν αλλά δε μπαίνει ψυγείο ναπουμεΑν δεν το φας την ίδια μέρα όμως, χαλάει εκτός ψυγείου
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Και το σουβλάκι χαλάει ρε μαν αλλά δε μπαίνει ψυγείο ναπουμεΑν δεν το φας την ίδια μέρα όμως, χαλάει εκτός ψυγείου
Τι τσιμπησες?Βαρέθηκα να δίνω φως εδώ μέσα μαν
Αν δεν το φας την ίδια μέρα, χαλάς εσύ...Αν δεν το φας την ίδια μέρα όμως, χαλάει εκτός ψυγείου
Φιλέτο κοτόπουλο (δυο) σαλάτα μαρουλι/κρεμμυδάκι φρεσκο μπαγκετα κοκακολα. Σε πολυ λίγο κρέμα βανίλια Ροδόπη.Τι τσιμπησες?
Τι σύγκριση είναι αυτή ρε παικταρά, να σοβαρευτούμε λίγο.Και το σουβλάκι χαλάει ρε μαν αλλά δε μπαίνει ψυγείο ναπουμε![]()
Είναι κάποια φαγώσιμα που δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Τι δεν καταλαβες και με εγκαλείς να σοβαρευτω?Τι σύγκριση είναι αυτή ρε παικταρά, να σοβαρευτούμε λίγο.
Το ζεσταινεις κ ολας?Ρε τιτανοτεράστιε το γαλακτομπούρεκο μπαίνει στο ψυγείο μια χαρά. Αν το θες ζεστο ,το ζεσταίνεις λίγο τη δεύτερη μέρα τρώγεται άνετα.
To γάμησες στην τελευταία σειρά...Μεσημεριανό..
Πρέκα τηγανισμένη σε αυθεντικό ελαιόλαδο Άλτις
Παντζάρια ολόφρεσκα από την Λαϊκή
Σκορδαλιά
Κόκα Κόλα -Γνήσια -originale taste
Γλυκό Ρυζογκοφρέτες Ανανά
Ε πάρε αναφορά αφού το ζεσταινειςΑμα μου καυλώσει ναι, το ζεσταίνω το γαλακτομπούρεκο. Υπάρχει πρόβλημα να πούμε;
Βάλτο και στη φριτέζα μαν, στα παπαρια μου ναπουμε.Αμα μου καυλώσει ναι, το ζεσταίνω το γαλακτομπούρεκο. Υπάρχει πρόβλημα να πούμε;
Μόνο πίπες δεν σας πήραν...που το κάνατε το σεμινάριο στο Grande Bretagne;Σε εκπαιδευτικό σεμινάριο:
Σαντουιτσακια με φιλέτο κοτόπουλο,μαρούλι, τυρί.
Σαντουιτσακια με ομελετα, ντοματα, τυρί.
Μπισκοτάκια πτι φουρ με μαρμελάδα και σοκολάτα. Μπόλικο γαλλικό καφέ (μπλιαχ) σκέτο για να βοηθήσει στο χε...μο. Αν και με όλες αυτές τις μαλακίες που έφαγα δε νομίζω να έχω προβλημα.
Μου κάνω αναφορα μόνος μου, μην κουράζεστε.![]()
Βάλτο και στη φριτέζα μαν, στα παπαρια μου ναπουμε.
Αναφορά, αναφορά, στ' αρχίδια μου τα τραγανάΕ πάρε αναφορά αφού το ζεσταινεις