dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 36.840
- Πόντοι
- 22.936
Με πορτοκάλι και με σοκολάτα είναι για μένα κορυφήοχι μια χαρα και τα 4 βαζακια ανοιχτα τσουκου τσουκου απο λιγο το καθενα![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Με πορτοκάλι και με σοκολάτα είναι για μένα κορυφήοχι μια χαρα και τα 4 βαζακια ανοιχτα τσουκου τσουκου απο λιγο το καθενα![]()
με πορτοκαλι δεν μου αρεσει εχω παρει και με σοκολατα και με μπισκοτοΜε πορτοκάλι και με σοκολάτα είναι για μένα κορυφή![]()
No 6Τι νούμερο τα μακαρόνια μαν ?
Γιατί κάποιοι εδώ είναι με το ρουφιανόκουμπο στο χέρι![]()
Πόσο τυπε μισή κατσαρόλα εφαγες?Μακαρόνια με λευκή σάλτσα και τριμμενο τυρί. Χορτάτος για τις υπόλοιπες 8 ώρες
δοκιμασε μακαρονια τρουμπετινες και θα με θυμηθεις
Αυθεντικά Μακαρόνια είναι ΜΟΝΟ το Νούμερο 10 - ΜελισσαΤι νούμερο τα μακαρόνια μαν ?
Γιατί κάποιοι εδώ είναι με το ρουφιανόκουμπο στο χέρι![]()
Τσάκο Μια .. για τις τρουμπετίνεςδοκιμασε μακαρονια τρουμπετινες και θα με θυμηθεις![]()
Αυθεντικά Γεμιστά εννοεις .. Με κιμάΓεμιστά με κιμά και ρύζι.
Αυθεντικά Μακαρόνια είναι ΜΟΝΟ το Νούμερο 10 - Μελισσα
Μικρέ μου Μέντορα...
Τι λες μωρέ μλκ
ΜΟΝΟ 6 λέμε![]()
Αναφορά , αρχίσατε πάλι τις μαλακιες με τους κιμάδες.Γεμιστά με κιμά και ρύζι.
Tι κιμα τυπε?ΑναλυτικαΑυθεντικά Γεμιστά που Χορταίνεις : Γεμιστά Με Ρύζι και ΚΙΜΑ.
Αυθεντικά Γεμιστά που Χορταίνεις : Γεμιστά Με Ρύζι και ΚΙΜΑ.
1 Κιλο Μοσχαρίσιο Κιμά - Περασμένο 2 φορές απο το μηχάνημα - Νουά η Ελιά.Tι κιμα τυπε?Αναλυτικα![]()
Αναφορά και εσυΤαιριάζει ωραία.
Μη βρίζεις μαν ηρεμα,θα σε μπαναρω ΜΟΝΟ ΚΙΜΑ ΜΟΝΟ.Αναφορά , αρχίσατε πάλι τις μαλακιες με τους κιμάδες.
Μπράβο Λεβέντη μου !Μπηκε και λιγο ρυζι μην γινουν πολύ βαριά.
Η λευκη σάλτσα ειναι αρκετά βαρύ για το στομάχι και κρατάειΠόσο τυπε μισή κατσαρόλα εφαγες?