ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.219
- Πόντοι
- 5.006
Τσιμπαμε μαν ηρεματσακω και μπουγατσα τσοκολατα κωλομπαρα
Τσιμπαμε μαν ηρεματσακω και μπουγατσα τσοκολατα κωλομπαρα
Όχι εντάξει εισαιΠιτσα σπέσιαλ σε ξυλόφουρνο.
Κόκκινο κρασί ξηρό αγιοργειτικο (μη φάω αναφορά πληζ)
ξανακολλησες αλλη ιωσηΚριθαράκι με κιμά κοτόπουλο. Ήμουν μπουρδελο κρυωμένος τη πρωτοχρονια, ψιλοστανιαρα μετά και από εχθές μου έκανε γυρισμα Γονιδη με πυρετο και απίστευτο μπουκωμα.Τι στο διάολο γαμημενες ιώσεις είναι αυτές ρε πουστη ναπουμε
Κριθαράκι με κιμά κοτόπουλο. Ήμουν μπουρδελο κρυωμένος τη πρωτοχρονια, ψιλοστανιαρα μετά και από εχθές μου έκανε γυρισμα Γονιδη με πυρετο και απίστευτο μπουκωμα.Τι στο διάολο γαμημενες ιώσεις είναι αυτές ρε πουστη ναπουμε
Ναι αλλά ακόμα περνάει η μπογιά μου μωρη σκατογριαΟι ιώσεις μια χαρά είναι. Εσύ είσαι που χουφτάλεψες.
εσυ το φτιαξες?Κριθαράκι με κιμά κοτόπουλο. Ήμουν μπουρδελο κρυωμένος τη πρωτοχρονια, ψιλοστανιαρα μετά και από εχθές μου έκανε γυρισμα Γονιδη με πυρετο και απίστευτο μπουκωμα.Τι στο διάολο γαμημενες ιώσεις είναι αυτές ρε πουστη ναπουμε
Με μένα τη βρήκαν οι ιώσεις γαμω το σπίτι μου?ξανακολλησες αλλη ιωση
Γιατί δε σου γεμιζω το μάτι?εσυ το φτιαξες?
πες συνταγη ρε κωλογεραΜε μένα τη βρήκαν οι ιώσεις γαμω το σπίτι μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί δε σου γεμιζω το μάτι?
Τσιγαριζεις κρεμμυδι/καροτο μετά πετας κιμά και ξανατσιγαριζεις,σβηνεις με λίγο κρασί, λίγο πελτε, χυμό ντομάτας, ένα κυβο,λίγο νερό, περνειμια βραση,πετας κριθαράκι για 15 λεπτά και τέλοςπες συνταγη ρε κωλογερα
Αντιγριπικο εκανες?Με μένα τη βρήκαν οι ιώσεις γαμω το σπίτι μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χοχλιοι ειναι σωστοΒραδινό..
Πέστροφα με Ζωμο Λαχανικών
Κολοκυθοκεφτέδες
Ντοματοκεφτέδες
Πατάτες Ωγκραντεν
Καλαμαράκια
Χταπόδι Βραστό
Κοχλιούς απο Ζαγορωχώρια
Γλυκό : Λουκουμάδες με Μερέντα
Τσιγαριζεις κρεμμυδι/καροτο μετά πετας κιμά και ξανατσιγαριζεις,σβηνεις με λίγο κρασί, λίγο πελτε, χυμό ντομάτας, ένα κυβο,λίγο νερό, περνειμια βραση,πετας κριθαράκι για 15 λεπτά και τέλος
Να σε ενημερώσω ότι μιλάς με ένα άνθρωπο που ΔΕΝ έχει ουτε θερμόμετρο στο σπίτι του. Αυτή τη στιγμή δε, οριακά έχω ντεπον και επίσης τελειώνει και το ροναλ. Δεν αρρωσταίνω ποτε. Τα τελευταία τρια χρόνια αρρωσταίνω συχνά. Μετά τον κοβιντ και τα γαμωεμβολια το συνδέω χρονικά.Αντιγριπικο εκανες?
Τι σελερυ μωρη λουλου δεν είμαι και ο Δρίτσας ναπουμεΘέλει και ψιλοκομμένο σέλερυ μωρή σαλούφα, καθώς και μίξη από γλυκό και καυτερό μπούκοβο.
Να σε ενημερώσω ότι μιλάς με ένα άνθρωπο που ΔΕΝ έχει ουτε θερμόμετρο στο σπίτι του. Αυτή τη στιγμή δε, οριακά έχω ντεπον και επίσης τελειώνει και το ροναλ. Δεν αρρωσταίνω ποτε. Τα τελευταία τρια χρόνια αρρωσταίνω συχνά. Μετά τον κοβιντ και τα γαμωεμβολια το συνδέω χρονικά.
Το τσιγάρο σκοτώνει τα μικρόβια, όσο για την ηλικίαΝαι! Ο τα εμβόλια του κόβιντ φταίνε!
Όχι ότι καπνίζεις εφτά πακέτα τσιγάρα με τον πρωινό καφέ, και ότι έχεις φτάσει σε κάποια ηλικία.