james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 2.356
Να δοκιμάσεις με φουντούνια, τύπε.δεν μου αρεσουν
Να δοκιμάσεις με φουντούνια, τύπε.δεν μου αρεσουν
δεν μου αρεσουν ουτε αυτα..Να δοκιμάσεις με φουντούνια, τύπε.
Για τους ξηρούς καρπούς Σκλαβενίτη, τι γνώμη έχεις;δεν μου αρεσουν ουτε αυτα..
ειμαι ποιοτικος εγω στα μπουμπλικια
πριν η μετά το ''αετε ζαμέ κορωπί''?? γιατί αν ήταν μετά δεν θα τον παρεξήγησαντο εχει κανει ο αθηναιος στο μουλεν ρουζ στο παρισι....θα σεβεσε
τους επαιρνα χρονια πολυ καλοιΓια τους ξηρούς καρπούς Σκλαβενίτη, τι γνώμη έχεις;
Καλά είναι τα ξηροκαρπια τουΓια τους ξηρούς καρπούς Σκλαβενίτη, τι γνώμη έχεις;
Μονο lidl..Για τους ξηρούς καρπούς Σκλαβενίτη, τι γνώμη έχεις;
Πες τα μανυπήρχαν κάτι ''ψαγμένοι'' κάγκουρες που παράγγελναν ''χειγκόλα'' αυτούς έπρεπε να τους εκτελούν απευθείας στο πίσω μέρος του μαγαζιού
ενώ οι άλλοι τα κοροιδα έπαιρναν τζόνυ κόλλα αυτοί δεν ήταν χαζοί
Να δοκιμάσεις με φουντούνια, τύπε.
Tυπε μηπως πας και στο Χιλτον με γκομενες και Ταλισκερ με φουντουκια?προς ενημέρωση σου εγώ πίνω το ουίσκι μου σε συγκεκριμένα μαγαζιά που το σερβίρουν στο σωστό ποτήρι και με το σωστό side πχ κομμάτι σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα κτλπ
σιγά μην του βάλω και σπράιτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ριζογκοφρέτα κάνει πολύ καλό πατάκι για το ποτήρι να προσθέσω
βεβαίως και επιλέγω το γκάλαξυ για τις εξόδους μουTυπε μηπως πας και στο Χιλτον με γκομενες και Ταλισκερ με φουντουκια?
Τι εννοείς με το γκάλαξυ, μίλα ξεκάθαραβεβαίως και επιλέγω το γκάλαξυ για τις εξόδους μου
σούπερ μάρκετ γαλαξίαςΤι εννοείς με το γκάλαξυ, μίλα ξεκάθαρα
Μονο lidl..
Και χορτασες με αυτά τα ολίγα? Σε δίαιτα είσαι μαν?Μεσημεριανό..
Κοχλιούς κοκκινιστούς
Κοκα Κολα Αυθεντική
Αγρια Χόρτα
Μελομακαρονα Αυθεντικα με Σοκολατα
Exει κάτι καρύδια Ουκρανίας...το μυστικό της ομορφιάς πολλών κοριτσιών από εκει που τρυγησαμε τα ζουμακια τους .Καλά είναι τα ξηροκαρπια του
Έχω πάρει πολλές φορές
Jack Daniels + χυμό ροδάκινο
ελα εφυγες με τις ρυζογκοφρετες σου αγκαλια
πες παντελονάτα προτιμάς να φας ρυζογκοφρέτα χωρίς γεύση ή να πιείς τζακ με χυμό ροδάκινο?ελα εφυγες με τις ρυζογκοφρετες σου αγκαλια
με γαμησες τωραπες παντελονάτα προτιμάς να φας ρυζογκοφρέτα χωρίς γεύση ή να πιείς τζακ με χυμό ροδάκινο?