Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.890
- Πόντοι
- 3.656
ιεροσυλία είναι τα παγάκια στο ουίσκι μεγάλο φάουλΓιατί αναψα
ιεροσυλία είναι τα παγάκια στο ουίσκι μεγάλο φάουλΓιατί αναψα
Πες τα μαν,η κόλα που βαζουνιεροσυλία είναι τα παγάκια στο ουίσκι μεγάλο φάουλ
Ας πάω στην κόλασηιεροσυλία είναι τα παγάκια στο ουίσκι μεγάλο φάουλ
ενταξει και εσυ βρε μαλακα σου κανει μαθηματα ο ρυζογκοφρετας να πουμεΑς πάω στην κόλαση
υπήρχαν κάτι ''ψαγμένοι'' κάγκουρες που παράγγελναν ''χειγκόλα'' αυτούς έπρεπε να τους εκτελούν απευθείας στο πίσω μέρος του μαγαζιούΠες τα μαν,η κόλα που βαζουν
και εγω βαζω παγακια στο ουισκακι μου και ελαχιστη σοδαυπήρχαν κάτι ''ψαγμένοι'' κάγκουρες που παράγγελναν ''χειγκόλα'' αυτούς έπρεπε να τους εκτελούν απευθείας στο πίσω μέρος του μαγαζιού
ενώ οι άλλοι τα κοροιδα έπαιρναν τζόνυ κόλλα αυτοί δεν ήταν χαζοί
βάλε και σιρόπι και ομπρελίτσακαι εγω βαζω παγακια στο ουισκακι μου και ελαχιστη σοδα
σε εχω ικανο και συνοδεια ρυζογκοφρεταςβάλε και σιρόπι και ομπρελίτσα
τέτοια ώρα, γεύση πίτσα ταιριάζεισε εχω ικανο και συνοδεια ρυζογκοφρετας
προς ενημέρωση σου εγώ πίνω το ουίσκι μου σε συγκεκριμένα μαγαζιά που το σερβίρουν στο σωστό ποτήρι και με το σωστό side πχ κομμάτι σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα κτλπσε εχω ικανο και συνοδεια ρυζογκοφρετας
εγω πινω την ουισκαρα μου μ παγακια και λιγη σοδα και συνοδευτικα πατατακια ,γαριδακια ,πακοτινια,τριλιζες ,πατουσες κλππρος ενημέρωση σου εγώ πίνω το ουίσκι μου σε συγκεκριμένα μαγαζιά που το σερβίρουν στο σωστό ποτήρι και με το σωστό side πχ κομμάτι σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα κτλπ
σιγά μην του βάλω και σπράιτ
Επειδή είναι χρονιαρα μέρα δίνω βήμα κ στη πλεμπαενταξει και εσυ βρε μαλακα σου κανει μαθηματα ο ρυζογκοφρετας να πουμε
τι πατούσες ρε μλκ μήπως ρίχνεις και κομμένα νύχια μέσα για το κράντσι?εγω πινω την ουισκαρα μου μ παγακια και λιγη σοδα και συνοδευτικα πατατακια ,γαριδακια ,πακοτινια,τριλιζες ,πατουσες κλπ
πατουσες ρε ,ΠΑΤΟΥΣΕΣ γαριδακιατι πατούσες ρε μλκ μήπως ρίχνεις και κομμένα νύχια μέσα για το κράντσι?
και μετά από τη νερομένη ουσικάρα και τα γαριδάκια εσύ βουλώνεις τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ και βγαίνουν οι γριές και πνίγονται στα σκατά χριστουγεννιάτικα
τι πατούσες ρε μλκ μήπως ρίχνεις και κομμένα νύχια μέσα για το κράντσι?
και μετά από τη νερομένη ουσικάρα και τα γαριδάκια εσύ βουλώνεις τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ και βγαίνουν οι γριές και πνίγονται στα σκατά χριστουγεννιάτικα
πατουσες ρε ,ΠΑΤΟΥΣΕΣ γαριδακια
φαντάσου τώρα να πας να ανοίξεις τον κατάλογο με τα ουίσκι να παραγγείλεις ουίσκι 450/φιάλη και να ζητήσεις ΠΑΤΟΥΣΕΣ στο μπολάκιπατουσες ρε ,ΠΑΤΟΥΣΕΣ γαριδακια
Φοφίκο τύπε, όχι;εγω πινω την ουισκαρα μου μ παγακια και λιγη σοδα και συνοδευτικα πατατακια ,γαριδακια ,πακοτινια,τριλιζες ,πατουσες κλπ
δεν μου αρεσουνΦοφίκο τύπε, όχι;
πατουσες ρε ,ΠΑΤΟΥΣΕΣ γαριδακια
το εχει κανει ο αθηναιος στο μουλεν ρουζ στο παρισι....θα σεβεσεφαντάσου τώρα να πας να ανοίξεις τον κατάλογο με τα ουίσκι να παραγγείλεις ουίσκι 450/φιάλη και να ζητήσεις ΠΑΤΟΥΣΕΣ στο μπολάκι