Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.884
- Πόντοι
- 6.536
Περί ορέξεως....Σαν κέρασμα, ή γλυκό, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Και ουδέτερο να το έλεγε κανείς.......
Αλλά πρώτη φορά ακούω κάποιον να τον χαλάει.
Περί ορέξεως....Σαν κέρασμα, ή γλυκό, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Και ουδέτερο να το έλεγε κανείς.......
Αλλά πρώτη φορά ακούω κάποιον να τον χαλάει.
ομελετα κρεμμυδι , αναφοραΚαλησπέρα ναυάγια. Ομελέτα τυρί γαλοπούλα ντομάτα κρεμμύδι μανιτάρι και σαλάτα.
η παπια εισαι σιγουρος οτι ηταν μεξικανα φορουσε σομπρεροΜεσημεριανό
Γιορτινή σαλάτα με μήλα, κράνμπερι και γλασαρισμένα καρύδια
Πάπια Μεξικάνα
Λουκάνικο Ηγουμενίτσας
Coca Cola
Μελομακάρονα με σοκολάτα.
Ρε μάνα μου, τι σαλιγκάρια του έλεγες του σερβιτόρου σε κρητικό μαγαζί?πηγα σε κρητικη ταβερνα σαλιγκαρια γιοκ
πηγα σε κρητικο μαγαζι σαλιγκαρια γιοκ
ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ θα βρεξει στο νησι να φαμε σαλιγκαρια;
χοχλιους κανονικα ζητησα εχω καταγωγη απο ΚρητηΡε μάνα μου, τι σαλιγκάρια του έλεγες του σερβιτόρου σε κρητικό μαγαζί?
Πες του χοχλιους να καταλάβει.
Πάλι καλά δηλαδής που δεν τους ζήτησες escargot....
Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου όμως δεν έχω οδεύσει ακόμα προς τα εκεί καθώς δεν έφαγα σαλάτα το μεσημέρι.Με τόσα αχλάδια ενημέρωσε μας αν τελείωσες από την τουαλέτα ή αν είσαι ακόμα εκεί.
Άραγε ποιος την έχει πιο μεγάλη ...( την αναφορά λέω...πονηρουληδες....)...ο ένας που έχει αβαταρ τον μελαμψό τρίποδα ( ποιος είναι ρε παικτη;) η ο άλλος που έχει αβαταρ ένα...kavli;;;;Ασε δεν ξέρεις μαν...
Τσακω διπλή αναφορά....
Πω ρε πουστη κλανιδιαπρωινο ταχινι εσπρεσσο,ταχινι με ροδι,ταχινι με μαστιχα,ταχινι με χαρουπι,μεσημερι τσιπουρα,κουνουπιδι
Στο έσιαξα λίγο μανΕκτιμώ το ενδιαφέρον σου όμως δεν έχωοδεύσειαφοδεύσει ακόμα προς τα εκεί καθώς δεν έφαγα σαλάτα το μεσημέρι.
Αν ψάχνεις τουαλέτα με τρία αχλαδακια τότε μάλλον τρως πολύ σπάνια φρούτα και λαχανικά.
Η ηρεμία πριν τηνΣπανακορυζο φέτα ψωμάκι.
θα μυρίζουν ΥΓΕΙΑ.Πω ρε πουστη κλανιδια
Τυπε, βγάλε το κοτσάνι και βάλε γκοργοντζολα στο αχλάδι, λίγο στο φούρνο να λιωσει και μετά τύλιξε του μια φέτα προσουτο κρουντο.Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου όμως δεν έχω οδεύσει ακόμα προς τα εκεί καθώς δεν έφαγα σαλάτα το μεσημέρι.
Αν ψάχνεις τουαλέτα με τρία αχλαδακια τότε μάλλον τρως πολύ σπάνια φρούτα και λαχανικά.