Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.668
- Πόντοι
- 12.756
Μακαρόνια με κιμά
τι μακαρονι , τυρι ;
Μακαρόνια με κιμά
κατσε να σε ρωτησει ο μουνης απο που ειναι το κρεαςΛαιτ σήμερα...
Κουνουπίδι γιαχνί.
Δέσιμο με λοκάνικα Τρικάλων
Για γλυκό χειροποίητη Ντουμπάι σπέσιαλ.
Για μετά Monkey Shoulder,φτηνό αλλά καλό.
τι μακαρονι , τυρι ;
Τρικαλινό λουκάνικο είπα ρε μλκ.κατσε να σε ρωτησει ο μουνης απο που ειναι το κρεας
Τρικαλινό λουκάνικο είπα ρε μλκ.
ενταξει τοτεΤρικαλινό λουκάνικο είπα ρε μλκ.
Στο σιαξα λιάκι.πρωινο ταχινι εσπρεσσο,ταχινι με ροδι,ταχινι με μαστιχα,ταχινι με χαρουπι, χέσιμο τσιρλιπιπι, μεσημερι τσιπουρα,κουνουπιδι
Να κάνουμε ένα έρανο εδώ στο σαη μέρες που είναι τυπε ,να πάρεις κάνα καλό μαλτΓια μετά Monkey Shoulder,φτηνό αλλά καλό.
Να κάνουμε ένα έρανο εδώ στο σαη μέρες που είναι τυπε ,να πάρεις κάνα καλό μαλτ
Αυτό λέγεται παιρνω παρτουζα το ζαμπόν, όχι τοστΑ οκ , γιατί εγώ τα τοστάκια τα τρώω : ψωμί κάτω - τυρί - ζαμπόν - τυρί - ζαμπόν - τυρί - ψωμί πάνω και πάτημα την τοστιέρα από πάνω σαν κανίβαλος
Έχω και καλά στην κάβα μου...Να κάνουμε ένα έρανο εδώ στο σαη μέρες που είναι τυπε ,να πάρεις κάνα καλό μαλτ
Καλά μαμησια Τιτανικε!Συνάντηση με το μιλφ στη Γλυφάδα στη νεσπρεσο ήθελα να πάρω κάτι κάψουλες και μας κέρασαν καπουτσίνο, τώρα στα Fridays να φάω κάνα φιλέτο για δυνάμεις. Στο δρόμο μας σταμάτησαν κάτι γυφτακια με τουμπερλεκι να μας πουν τα κάλαντα το ένα το λέγαν Βαλάντη, έβγαλα ένα δεκαρικο και τούς είπα ότι αύριο τα λένε τα κάλαντα αλλά πεστετα, αντί για κάλαντα μου τραγούδησαν το ακυβέρνητο καράβι η αγάπη μας σε λίγο θα κατευθυνθω στο χοτελ Μιράντα για τη συνέχεια. Να περνάτε καλά ναυάγια!
To μεσημεριανό ήταν μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο.
Έκανα δύο ωραία σαντουιτσακια με μπιφτέκι από το μεσημεριανό και ντομάτα για βράδυ.Απλα ,ωραία και χωρίς να εξαρτώμαι από εξωτερικούς παράγοντες.
Ενδιάμεσα πλακωθηκα στα αχλαδια.
Συγκινητικη ιστορία τυπε ,στο πνεύμα των ημερών ,πες μας τώρα κ το κοριτσάκι με τα σπιρταΈχω και καλά στην κάβα μου...
Αυτό ήταν δώρο από άνθρωπο που το έφερε με την καρδιά του,σαν ευχαριστώ και δεν του περίσσευαν κιόλας...
Για αυτό και θα το τιμήσω ανάλογα...
Μα είναι δυνατόν να χαραμίσεις λουκάνικα, σοκολάτα και ουίσκι με κουνουπίδι?Λαιτ σήμερα...
Κουνουπίδι γιαχνί.
Δέσιμο με λοκάνικα Τρικάλων
Για γλυκό χειροποίητη Ντουμπάι σπέσιαλ.
Για μετά Monkey Shoulder,φτηνό αλλά καλό.
Αμα την πω θα κλάψεις πραγματικά.Συγκινητικη ιστορία τυπε ,στο πνεύμα των ημερών ,πες μας τώρα κ το κοριτσάκι με τα σπιρτα
Ασε δεν ξέρεις μαν...Μα είναι δυνατόν να χαραμίσεις λουκάνικα, σοκολάτα και ουίσκι με κουνουπίδι?
Τσιμπα μια αναφορά.