dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.467
- Πόντοι
- 22.936
Ρε μλκες σοβαρά τώρα?
Εντάξει ρε σεις , να καθαρίζει και το έντερο λίγοΡε μαν θα μας τρελάνουν,πω ρε πουστη
Ρε μλκες σοβαρά τώρα?
Εντάξει ρε σεις , να καθαρίζει και το έντερο λίγοΡε μαν θα μας τρελάνουν,πω ρε πουστη
λίγο ε?Εντάξει ρε σεις , να καθαρίζει και το έντερο λίγο
υπαρχει ειδικο καθαριστηριο στο κεντρο τον αθηνωνΕντάξει ρε σεις , να καθαρίζει και το έντερο λίγο
Κανονικά η σωστή δουλειά γίνεται με ζεστή μπουγάτσα - παγωμένο Μίλκολίγο ε?
Και μετά για γλυκό έπαιξε τάρτα δαμάσκηνοΚανονικά η σωστή δουλειά γίνεται με ζεστή μπουγάτσα - παγωμένο Μίλκο
Τώρα για λουκάνικοπιτα δεν γνωρίζω τις παρενέργειες .
Μπορεί να μας ενημερώσει ο κύριος συνάδελφος ή εδώ ή στο " ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο "
Και μετά για γλυκό έπαιξε τάρτα δαμάσκηνο
Εθνική Τράπεζα Κυπαρισσίας, ώρα για γρήγορη μάσα πιστεύω να παίζει κανένα ψαρικό!Πω ρε πούστη τι μου θύμησες με το σακουλάκι της μπουγάτσας
τα λεφτα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκαΕθνική Τράπεζα Κυπαρισσίας, ώρα για γρήγορη μάσα πιστεύω να παίζει κανένα ψαρικό!
Χθες έφαγα παρόμοιο μαν μου .Το μεσημέρι ετοιμάζεται κριθαράκι με μπουτάκια στο φούρνο ταλαγανια κτλ
Ωραία μανΧθες έφαγα παρόμοιο μαν μου .
Μπούτια κοτόπουλο στο φούρνο κοκκινιστά αλλά όχι με κριθαράκι , με χυλοπιτάκι ψιλό , χωριάτικο φτιαγμένο με αυγά .
Να τρως και να
Γιατί ρε , τόσο ευαίσθητο αντεράκι έχεις ?Ρε μλκες σοβαρά τώρα?
Τρώγεται άφοβαΚανονικά η σωστή δουλειά γίνεται με ζεστή μπουγάτσα - παγωμένο Μίλκο
Τώρα για πιροσκί λουκάνικο , δεν γνωρίζω τις παρενέργειες .
Μπορεί να μας ενημερώσει ο κύριος συνάδελφος ή εδώ ή στο " ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο "
@athinaios44 έλα γρήγορα ρε μλκΣήμερα τους πήρα, θα τους ταΐσω και αύριο θα τους κάνω γιαχνί
πω ρε πουστη ας μου στειλει ο φιλος 5 κιλα και ιβαν να καταθεσω το αντιτιμο@athinaios44 έλα γρήγορα ρε μλκ
εχουμε ειδικο στα κουλουρια @dimigoallΚουλουράκι Θεσσαλονίκης σε διάλειμμα στην εργασία
Είμαι υπεράνω χρημάτωνπω ρε πουστη ας μου στειλει ο φιλος 5 κιλα και ιβαν να καταθεσω το αντιτιμο
Το απλό όμως... Θεσσαλονίκης...εχουμε ειδικο στα κουλουρια @dimigoall