dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.467
- Πόντοι
- 22.936
Στο έσιαξα λίγο μανΓαμεί το searedψήσιμοκαψάλισμα . ΓΑΜΕΙ!!!!
Στο έσιαξα λίγο μανΓαμεί το searedψήσιμοκαψάλισμα . ΓΑΜΕΙ!!!!
Αυτό είναι πιο κάτω από rare
Μαν , αυτό το κομμάτι όταν το έκοψες με το μαχαίρι βέλαξε ?
Γαμεί το seared ψήσιμο. ΓΑΜΕΙ!!!!
Update...Μαν πόσο τον δίνεις τον τενεκέ ? ( Φετινό )
Ευχαριστώ πολύ ΝτούνταUpdate...
Τα είδες τι έγινε απέναντι, αλλά συνεχίζεται η κουβέντα εδώ (η ώρα πλησιάζει 1:00 και δεν έχω ακόμη καταγράψει τα χθεσινά αποτελέσματα)....
Σε θρεπτική αξία το ίδιο είναι το λάδι, είτε φρέσκο μερικών ημερών είτε 5 ετών...
Απλά το φρέσκο πικρίζει να ξέρεις παραπάνω και ανάλογα με την ποικιλία σε καίει κατά την κατάποση.
Μετά από αυτό που συνέβη θα μπορούσα να τηλεφωνήσω τον Ταρίφα (κατόπιν συννενοήσεως) και να σου στείλω περυσινής συγκομιδής - γιατί δεν έχω για φέτος - κι ούτε πρόκειται να πάω δεξιά κι αριστερά να ξεπατώνομαι, αφού πληρώθηκα αλλιώς...
Επομένως θα κάνεις υπομονή μέχρι την επόμενη χρονιά.
Όπως αγαπάς κανένα θέμα, απλά σε ξεχώρισα εδώ μέσα.Ευχαριστώ πολύ Ντούντα
Λουκανικο με μπισκότα,πω ρε πουστη ρε μανΈνα ταψί λουκανικοπιτακια κ τώρα καφεδάρα με μπισκότα γεμιστά
Ε τι ρε τυπε πάει το γλυκό μετά το αλμυροΛουκανικο με μπισκότα,πω ρε πουστη ρε μαν
Πω ρε πούστη τι μου θύμησες με το σακουλάκι της μπουγάτσαςΌπως αγαπάς κανένα θέμα, απλά σε ξεχώρισα εδώ μέσα.
Ο Φούρναρης είναι Ολυμπιακός κιόλας. Αλλά για σήμερα πρότεινε μπουγάτσα σπεσιαλιτέ για τον πολεμιστή των κοριτσιών
Κάθομαι έξω έχει κόσμο το προπατζίδικο και δεν μπορώ να τον κράξω ακόμη.
φιλε μου καλε χθες στο βελιγραδι τι εφαγες μαζι με την amstel???Πω ρε πούστη τι μου θύμησες με το σακουλάκι της μπουγάτσας
Delicious έλεγε και μία ψυχή , (λατινάκι από τα καλά) όταν μπούκωνε
Για να σε δω τι ψάρια θα πιάσεις σήμερα με τον Σπανούληφιλε μου καλε χθες στο βελιγραδι τι εφαγες μαζι με την amstel???
ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΟΥΤς καταφερε το ακατορθωτο να χασει η εθνικη μας απο τους κωλοσφυριχτρακηδεςΓια να σε δω τι ψάρια θα πιάσεις σήμερα με τον Σπανούλη
Θα είναι ο επόμενος μετά τον σκακιστήΜΕΓΑΛΟς ΚΟΟΥΤς καταφερε το ακατορθωτο να χασει η εθνικη μας απο τους κωλοσφυριχτρακηδες
θα παρετε προπονητη τον κασπαροβΘα είναι ο επόμενος μετά τον σκακιστή
Πιροσκί λουκάνικο + κιμα
Μιλκο
Εσπρέσο φρέντο
Ρε μλκες σοβαρά τώρα?Πιροσκί λουκάνικο + κιμα
Μιλκο
Εσπρέσο φρέντο
Ρε μαν θα μας τρελάνουν,πω ρε πουστηΡε μλκες σοβαρά τώρα?