fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.198
- Πόντοι
- 456
ΚαταλάβαμεΓαμηθήκατε πάλι στο φαγητό πρωινιάτικα
Εγώ μόλις ξύπνησα, δεν έχω όρεξη για φαγητό αν και θέλω να βάλω κάτι στο στόμα μου
ΚαταλάβαμεΓαμηθήκατε πάλι στο φαγητό πρωινιάτικα
Εγώ μόλις ξύπνησα, δεν έχω όρεξη για φαγητό αν και θέλω να βάλω κάτι στο στόμα μου
Eλπιζω το κρασί να μην το έχεις για συνοδευτικό και με...τοστ!;;!!Έπιασε το κρύο, ότι πρέπει. Κάνα κρασάκι για συνοδευτικό?
σε πόσοΜοσχάρι λεμονάτο, σε λίγο...
το τοστ συνοδεύεται από μπυρα, όλοι το ξέρουν αυτό!!Eλπιζω το κρασί να μην το έχεις για συνοδευτικό και με...τοστ!;;!!
σε τοσοσε πόσο
1-0σε τοσο
Σιγά μη στρώσει η ελλεηνιδα τα χαλιά. Εμάς γιατί μας έχει?Οι κουρτίνες είναι εύκολες μαν .
Μην σε βάλει να σηκώσεις όλα τα έπιπλα για να στρώσει χαλιά
Τη γάμησες
σε μισή ώρα περίπου, το πολύ έως τις 2σε πόσο
για στρώσιμο χαλιών λες ν' ανοίξει ξεχωριστό νήμα?σε τοσο
Πλένεις μόνο τα σωβρακα και τίς κιλότεςΤην έχω σκίσει τη γάτα εγώ μαν
Φώναξε τον @dimigoall όλο και κάτι θα σου βάλει να σε φιλεψειΓαμηθήκατε πάλι στο φαγητό πρωινιάτικα
επρεπε να αργησεις και άλλο λιγο να απαντησεις , πεφτανε ατάκες χιουμορ 2ας Γυμνασίουσε μισή ώρα περίπου, το πολύ έως τις 2
Θα πάθεις κάνα σκορβούτο μαν , κάθε μέρα ετοιματζίδικαΑπό τα αγαπημένα μου για μεσημέρι
Κοκκινιστό μοσχαράκι με πατατούλες και ανάμεικτη σαλατούλα, με μπόλικο ξυδάκι (μόνο Τοπ για εμάς τους παθητικούς )
με ζυμωτό ψωμάκι, και φυσικά για τελείωμα (στο στόμα) πορτοκαλόπιτα με παγωτό
εννοείται με φέτα δωδώνη και κοκα κόλα κανονική που δεν λείπουν από κάθε γεύμα