ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.794
- Πόντοι
- 5.006
Βιενουα?Έιμαι σκασμενος από το μεσημέρι οπότε για βράδυ ένα ουίσκακι με σοκολάτα
Βιενουα?Έιμαι σκασμενος από το μεσημέρι οπότε για βράδυ ένα ουίσκακι με σοκολάτα
Όσο μπορείς να πεις και ότι ο κύκλος είναι τετράγωνος.μπορώ να την λέω χωριάτικη χωρίς λάδι γιατί δεν έχω κατοχικό σύνδρομο
Μια ΙΟΝ με φουντουκιΒιενουα?
Τη πράσινη?Μια ΙΟΝ με φουντουκι
η ριζογκοφρέτα πάντως είναι στογγυλήΌσο μπορείς να πεις και ότι ο κύκλος είναι τετράγωνος.
Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ
Γιες ,πολύ καληΤη πράσινη?
Καθόλου μανιτάρια ρε μαν.Βγάλε τα μανιτάρια από την σούπα και ρίχτα στην πίτσα .
Έχω βαρεθεί να σε συμβουλεύω πλέον
Ρε άσε τα μανιτάρια και έλα δίπλα στης λαίδης να δείς κωλάρες και μαδομούνιαΚαθόλου μανιτάρια ρε μαν.
Εσύ μην τρως.Στα αρχιδια μας.Ρε μαλακα έλεος. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν κάποιες τροφές γιατί καθαρά δεν τους αρέσει για τον Α ή τον Β λόγο.
Άντε χέσε μας, μας έχει ζαλίσει τα αρχιδια με το να βάζεις χέρι και να πουλάς πνεύμα στον κάθε ένα.
Δέκα κοκόρια μάλωναν σέ ξένο αχυρώναΡε άσε τα μανιτάρια και έλα δίπλα στης λαίδης να δείς κωλάρες και μαδομούνια
Τι πατούρι είναι αυτό ρε συΔέκα κοκόρια μάλωναν σέ ξένο αχυρώνα
Τά ίδια και τά ίδια ένας γαμάει δέκα φωνάζουν που δεν γαμάνε ούτε θά γαμήσουν τόν κώλο τής λαίδης.
Αν τετραγωνίσεις την ρυζογκοφρεττα πας για Νόμπελ.η ριζογκοφρέτα πάντως είναι στογγυλή
Ερχομαι εγω .Ρε άσε τα μανιτάρια και έλα δίπλα στης λαίδης να δείς κωλάρες και μαδομούνια
έχω μόνο μια ερώτησηΑν τετραγωνίσεις την ρυζογκοφρεττα πας για Νόμπελ.
Για αυτήν την ερώτηση και μόνο σου αξίζει έστω η υποψηφιότητα για Νόμπελ.έχω μόνο μια ερώτηση
η ριζογκοφρέτα έχει τετραγωνική ρίζα?