Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.834
- Πόντοι
- 3.656
εδώ δεν με βάζουν στην υποψηφιότητα για mr malaka το νόμπελ είναι πολύ μακριάΓια αυτήν την ερώτηση και μόνο σου αξίζει έστω η υποψηφιότητα για Νόμπελ.
εδώ δεν με βάζουν στην υποψηφιότητα για mr malaka το νόμπελ είναι πολύ μακριάΓια αυτήν την ερώτηση και μόνο σου αξίζει έστω η υποψηφιότητα για Νόμπελ.
Ρε άσε τα μανιτάρια και έλα δίπλα στης λαίδης να δείς κωλάρες και μαδομούνια
Τι πατούρι είναι αυτό ρε συ
Μπορώ να κάνω μερικά τηλέφωνα...εδώ δεν με βάζουν στην υποψηφιότητα για mr malaka το νόμπελ είναι πολύ μακριά
κάνε και δε θα σε αφήσω έτσιΜπορώ να κάνω μερικά τηλέφωνα...
Το ηξερα ότι είσαι γαλαντομος....κάνε και δε θα σε αφήσω έτσι
αν δε λαδώσεις δε γίνεται τίποταΤο ηξερα ότι είσαι γαλαντομος....
...ευτυχώς δεν μου μοστραρες τον ράπερ 50 Cent....κάνε και δε θα σε αφήσω έτσι
Πράγματι...αν δε λαδώσεις δε γίνεται τίποτα
Η έκρηξη παράγει αμυντική αποτροπή ..just do it.Πω ρε πουστη μου καλύτερα να μην τα φάω τα κάσιους με τα πακοτινια θα γίνει έκρηξη
με όλα αυτά που έχεις φάει ρε μαν δε θα προλάβεις να τα χωνέψεις απλά θα τα βγάλεις κατά ριπάςΠω ρε πουστη μου καλύτερα να μην τα φάω τα κάσιους με τα πακοτινια θα γίνει έκρηξη
Τα έχω βγάλει ήδημε όλα αυτά που έχεις φάει ρε μαν δε θα προλάβεις να τα χωνέψεις απλά θα τα βγάλεις κατά ριπάς
ε τότε φάε και κάτι θα πεινάς το βράδυ δε θα σε παίρνει ο ύπνοςΤα έχω βγάλει ήδη
Πριονοκορδελα με πήγε τύπε το γράφω και ποιο πάνω, λείπει και ο @Χύσε μέσα κάπου θα με βοηθούσε , ίσως τίποτα βεντούζες στη πλάτηε τότε φάε και κάτι θα πεινάς το βράδυ δε θα σε παίρνει ο ύπνος
λογικά θα σε πείραξε η κόκα κόλα που δεν ήταν ζίροΠριονοκορδελα με πήγε τύπε το γράφω και ποιο πάνω, λείπει και ο χύσε μέσα κάπου θα με βοηθούσε , ίσως τίποτα βεντούζες στη πλάτη
Θελει κοντρα...κανα δυο πιτσες βεζουβιος πεινιρλια κανα μισοκιλο γαρδουμπα και μισο ταψι γαλακτομπουρεκο για να σβησειςΠριονοκορδελα με πήγε τύπε το γράφω και ποιο πάνω, λείπει και ο @Χύσε μέσα κάπου θα με βοηθούσε , ίσως τίποτα βεντούζες στη πλάτη
Η βολή κατά ριπάς και αν παράγει αποτροπή...με όλα αυτά που έχεις φάει ρε μαν δε θα προλάβεις να τα χωνέψεις απλά θα τα βγάλεις κατά ριπάς
..με αυτά θα σβήσει...σε κάνα ράντζο παθολογικής...η έστω σε κυριλέ ιδ.νοσοκομειο...οτι θα σβήσει ,θα σβήσει σίγουρα αν τα φάει όλα αυτά.Θελει κοντρα...κανα δυο πιτσες βεζουβιος πεινιρλια κανα μισοκιλο γαρδουμπα και μισο ταψι γαλακτομπουρεκο για να σβησεις
Με το ουίσκι πάει πολύ η σοκολάτα υγειαςΜια ΙΟΝ με φουντουκι