Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.563
Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνωΚρεατοφαγος εισαι κι εσυ;
Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνωΚρεατοφαγος εισαι κι εσυ;
Μια φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά, ανάλογα και τη δουλειά που κάνει ο καθένας, τώρα τα κορίτσια γενικά ρίχνουν κάψιμο θερμίδων.Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνω
Όχι δεν είναι θέμα κιλών και θερμίδων!Μια φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά, ανάλογα και τη δουλειά που κάνει ο καθένας, τώρα τα κορίτσια γενικά ρίχνουν κάψιμο θερμίδων.
Οφαν ημουνα στην σχολη για μαγειρας ο σεφ/καθηγητης μας ελεγε το εξης σχετικα με τα μπαχαρικα που ριχνουμε μεσα στο φαι κατα την διάρκεια της παρασκευης του εκτος του βασικου κανονα, ο, τι μπει, δεν βγαίνει. Το πολυ κανει κακο και το λιγο κανει κακο. Φαντασου το κσθολου...Όχι δεν είναι θέμα κιλών και θερμίδων!
Ε καλά βρε κούκλα - από όσο βλέπω στις φωτογραφίες σου μια χαρά στυλάτη είσαι, για λόγους υγείας το κάνουμε. Πάντως από τα 26 χρόνια μου, πεταχτήκανε ζάχαρες, τηγάνια κλπ και μετά από άλλα σχεδόν τόσα χρόνια δεν έχω αποκτήσει κάτι από το βαρύτατο κληρονομικό των 2 γονέων (δεν ζουν επί χρόνια).Όχι δεν είναι θέμα κιλών και θερμίδων!
Εγώ είχα κόψει το κρέας καθαρά για λόγους προσωπικής ηθικής τίποτα άλλο!Ε καλά βρε κούκλα - από όσο βλέπω στις φωτογραφίες σου μια χαρά στυλάτη είσαι, για λόγους υγείας το κάνουμε. Πάντως από τα 26 χρόνια μου, πεταχτήκανε ζάχαρες, τηγάνια κλπ και μετά από άλλα σχεδόν τόσα χρόνια δεν έχω αποκτήσει κάτι από το βαρύτατο κληρονομικό των 2 γονέων (δεν ζουν επί χρόνια).
Ειδικά την τελευταία 15ετία που δεν έχω κανέναν πούστη πάνω από το κεφάλι μου (για το εργασιακό μιλάμε) ακολουθώ σιτίζομαι συγκεκριμένες ώρες λες και είμαι στρατιώτης.
Όσο ζούσε η συχωρεμένη έπεφτε παντόφλα γενικώς μες το σπίτι. Αφού έφυγε στα 59 της, ε μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Λοιπόν καλό βράδυ - κι αν τυχόν καπνίζεις σου κάνω και μια σύσταση: πέταξέ το, εγώ έχω καπνίσει τα πάντα ως τα 25 μου, μετά το έχω εντελώς ελεγχόμενο.Εγώ είχα κόψει το κρέας καθαρά για λόγους προσωπικής ηθικής τίποτα άλλο!
Καπνίζω δυστυχώςΌσο ζούσε η συχωρεμένη έπεφτε παντόφλα γενικώς μες το σπίτι. Αφού έφυγε στα 59 της, ε μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Λοιπόν καλό βράδυ - κι αν τυχόν καπνίζεις σου κάνω και μια σύσταση: πέταξέ το, εγώ έχω καπνίσει τα πάντα ως τα 25 μου, μετά το έχω εντελώς ελεγχόμενο.
Μόνο φωτογραφία μην βάλεις.Να πω μία ιδέα που θα απογειώσει το νήμα;
(και τις καύλες μου ταυτόχρονα)
εγώ έχω καπνίσει τα πάντα ως τα 25 μου
Μόνο φωτογραφία μην βάλεις.
Ρε μπούστη με έχεις καταστρέψει....Δεν θα ήτανκαύλατέλειοωραίο μετά από τόσο φαγητό και αναψυκτικά να ανεβάζατε και ηχητικό με ρεψίματα;
Οχι!Δεν θα ήτανκαύλατέλειοωραίο μετά από τόσο φαγητό και αναψυκτικά να ανεβάζατε και ηχητικό με ρεψίματα;
Γιατί αμφιβάλλεις;
Τολμησαν να ξανα ψηφισουν ορφανα καποιοι.Τι έγινε πάλι με τα γεμιστά και ανέβηκε ψηφοφορία ρε παιδιά??(είχα καιρό να μπω)
Τι????Τολμησαν να ξανα ψηφισουν ορφανα καποιοι.