Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η τιμωρια οσων ψηφισαν γεμιστα ορφανα

• Δωρεαν γευμα γεμιστα ορφανα με ποντικοφαρμακο μεσα

• Να μην τους κανει ποτε κονε ο professor με την φουρναρισσα που ειχε σκοπο να ξηγηθει

• Απαγωγη και καθε μερα γεμιστα με κιμα μεχρι να τα φανε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.034
Πόντοι
1.346
Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνω
Μια φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά, ανάλογα και τη δουλειά που κάνει ο καθένας, τώρα τα κορίτσια γενικά ρίχνουν κάψιμο θερμίδων.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
19.563
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.390
Πόντοι
28.246
Όχι δεν είναι θέμα κιλών και θερμίδων!
Οφαν ημουνα στην σχολη για μαγειρας ο σεφ/καθηγητης μας ελεγε το εξης σχετικα με τα μπαχαρικα που ριχνουμε μεσα στο φαι κατα την διάρκεια της παρασκευης του εκτος του βασικου κανονα, ο, τι μπει, δεν βγαίνει. Το πολυ κανει κακο και το λιγο κανει κακο. Φαντασου το κσθολου...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.034
Πόντοι
1.346
Όχι δεν είναι θέμα κιλών και θερμίδων!
Ε καλά βρε κούκλα - από όσο βλέπω στις φωτογραφίες σου μια χαρά στυλάτη είσαι, για λόγους υγείας το κάνουμε. Πάντως από τα 26 χρόνια μου, πεταχτήκανε ζάχαρες, τηγάνια κλπ και μετά από άλλα σχεδόν τόσα χρόνια δεν έχω αποκτήσει κάτι από το βαρύτατο κληρονομικό των 2 γονέων (δεν ζουν επί χρόνια).
Ειδικά την τελευταία 15ετία που δεν έχω κανέναν πούστη πάνω από το κεφάλι μου (για το εργασιακό μιλάμε) ακολουθώ σιτίζομαι συγκεκριμένες ώρες λες και είμαι στρατιώτης.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
19.563
Ε καλά βρε κούκλα - από όσο βλέπω στις φωτογραφίες σου μια χαρά στυλάτη είσαι, για λόγους υγείας το κάνουμε. Πάντως από τα 26 χρόνια μου, πεταχτήκανε ζάχαρες, τηγάνια κλπ και μετά από άλλα σχεδόν τόσα χρόνια δεν έχω αποκτήσει κάτι από το βαρύτατο κληρονομικό των 2 γονέων (δεν ζουν επί χρόνια).
Ειδικά την τελευταία 15ετία που δεν έχω κανέναν πούστη πάνω από το κεφάλι μου (για το εργασιακό μιλάμε) ακολουθώ σιτίζομαι συγκεκριμένες ώρες λες και είμαι στρατιώτης.
Εγώ είχα κόψει το κρέας καθαρά για λόγους προσωπικής ηθικής τίποτα άλλο!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.034
Πόντοι
1.346
Εγώ είχα κόψει το κρέας καθαρά για λόγους προσωπικής ηθικής τίποτα άλλο!
Όσο ζούσε η συχωρεμένη έπεφτε παντόφλα γενικώς μες το σπίτι. Αφού έφυγε στα 59 της, ε μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Λοιπόν καλό βράδυ - κι αν τυχόν καπνίζεις σου κάνω και μια σύσταση: πέταξέ το, εγώ έχω καπνίσει τα πάντα ως τα 25 μου, μετά το έχω εντελώς ελεγχόμενο.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
19.563
Όσο ζούσε η συχωρεμένη έπεφτε παντόφλα γενικώς μες το σπίτι. Αφού έφυγε στα 59 της, ε μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Λοιπόν καλό βράδυ - κι αν τυχόν καπνίζεις σου κάνω και μια σύσταση: πέταξέ το, εγώ έχω καπνίσει τα πάντα ως τα 25 μου, μετά το έχω εντελώς ελεγχόμενο.
Καπνίζω δυστυχώς

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.390
Πόντοι
28.246
Χοιρινη μπριζολαρα με πατατες τηγανητές που δεν τιμηθηκαν ολες οπως παντα, και σαλατα μαρουλι με ξυδι. Κοκα κολα κανονικη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.398
Πόντοι
6.536

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.034
Πόντοι
1.346
Γιατί αμφιβάλλεις;
Αν όμως συνέχιζα να καπνίζω έτσι, πώς θα σκεφτόμουν ένα σωρό πράγματα;
Δεν βλέπεις τι γίνεται;
Τσοντοφόρουμ για καυλάντα, 5 νορβηγικά παράθυρα, άλλα τόσα στον Όπερα, ενώ ο διπλανός κυρ Παντελής ψωλαρμενίζει.
Εσύ @123BigGeorge βλέπεις αυτά που λέγαμε παραδίπλα, αν έχεις μαστουρωμένο κεφάλι θα πάρεις του κριαριού και τα κορίτσια θα πάνε αλλού.
Με τρέχουσες αποδόσεις - και ΓΚΡ δεν θα με ρωτάτε τι σημαίνει αυτό - ούτε θα λέω 10000000000 φορές τα ίδια - βλέπω διπλό τη Λοριάν, Παρί - Ροντέζ να καβαληθούν στον κώλο (αστάθμητο) - Δουνκέρκη 2 με 3 τέρματα - Αννεσύ τάση προς Άσσο και Λιλ επίσης το ίδιο (ντρο νο μπετ Άσσος δηλαδή αλλά μεγαλύτερη πιθανότητα εδώ).
Ησυχία τώρα, κογιότ από αύριο το απόγευμα, εκτός κι αν πιάσω κανένα γιαπωνέζικο δελτίο και πάω στα κορίτσια να με μαδήσουν :2funny:

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    247,4 KB · Εμφανίσεις: 1

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.016
Πόντοι
2.836
Τι έγινε πάλι με τα γεμιστά και ανέβηκε ψηφοφορία ρε παιδιά??(είχα καιρό να μπω:grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom