BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Σαρδέλες, ρεβύθια και ντολμαδάκια πρωτύτερα, για μεσημέρι.
Μπράβο σου που φροντίζεις και ζωάκια ..Κουτσομούρες τηγανιτές,σαλάτα,φέτα,ελιές Καλαμών και κρασί.
Καλοφαγαν και οι γάτες σήμερα στην αυλή.
Μοοοοονοοοοο;;;;
ειναι μια απο τις παραξενιες μου. κοκκινιστα γιουβαρλακια δεν τρωω με τιποτα. μονο αυγολεμονο.οχι, με λεμονι
Απο τα κοκκαλα ελπιζω, οχι απο την αποτυχια στο τηγανισμα...
Kι εγώ δεν πετάω αποφάγια.Κουτσομούρες τηγανιτές,σαλάτα,φέτα,ελιές Καλαμών και κρασί.
Καλοφαγαν και οι γάτες σήμερα στην αυλή.
απ ολα εχω στην αυλη μαν.Μπράβο σου που φροντίζεις και ζωάκια ..
...ξέρει να κάνει και ντουζ!!!Και ξέρει και να τρώει
Αργυροτέτοιε τα έχεις μπερδέψει εδώ είναι για φαγιαΟ Άγιος Μόδεστος ,προστάτης των ζώων ,να προστατεύει τα ζωάκια κι εμάς που τα φροντίζουμε .
Δώσε μας τά μελομακάρονα καί είμαστε οκ.Μουνάκιας μεγάλος ο κύριος καθηγητής ...
Μουνάκιας και παρτάκιας
Δε θα βρω και εγώ ρε μπούστηδες καμία καυλιάρα φουρνάρισσα ?
Θα την ξεκωλώσω στην πούτσα και δεν πρόκειται να δώσω τηλέφωνο ούτε στον πανούλη
Τώρα χύνει..... μέλι για τά μελομακάρονα ρε μαν.Έτσι του τα χύνει τα σορόπια η γαμιόλα η φουρνάρισσα @petergsp και εμείς οι μαλάκες κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου
Κανονίσαμε με πανούλη να παρτουζώσουμε Τζούλια αλλά δε σου λέωΘά δώσω εγώ τηλέφωνο στον πανουλη, εσύ είσαι μπουστης
Ακακιε! Μην ξεχάσεις οι πορτοκαλάδες να είναι FANTA!Κανονίσαμε με πανούλη να παρτουζώσουμε Τζούλια αλλά δε σου λέω
Σαμπάνιες , πορτοκαλάδες , καρότα , πούτσες πλαστικές με δύο κεφάλια και έτσι
Κάνει κόμπους αυτή η γλωσσιτσα ..Έτσι του τα χύνει τα σορόπια η γαμιόλα η φουρνάρισσα @petergsp και εμείς οι μαλάκες κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου
Θέλω να την πιτσιλισω στα γυαλακια να τα βλέπει όλα άσπρα και να με παρσαλείψει με τα σιροπακια της...Έτσι του τα χύνει τα σορόπια η γαμιόλα η φουρνάρισσα @petergsp και εμείς οι μαλάκες κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου
Αν είναι καταιφιου οι τριχουλες οκ μαν ...Γιουβαρλοσουπα με μπόλικο ψωμί για βουτιές και τυρί .
Μους σοκολάτα με φυστίκι Αιγίνης και τριχουλες κατα'ι'φιου για επιδόρπιο.
Είχα κάνει γλειφομούνι σε μια τριχωτή- εκεί κατω- Μολδαβεζα και εφτυνα τρίχες μετά από δύο μέρες....Αν είναι καταιφιου οι τριχουλες οκ μαν ...
Ο Άγιος Μόδεστος ,προστάτης των ζώων ,να προστατεύει τα ζωάκια κι εμάς που τα φροντίζουμε .
Εσύ τρως χαπακια αντί για γύρο;Όλα ζώα τρώμε εδώ, κι εσύ μαζί, τι λες;
Εκτός αν εννοείς, ότι ο Άγιος Μόδεστος προστατεύει μόνο κατοικίδια...