Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.937
- Πόντοι
- 3.656
οι εταιρείες λίζινγκ με παρακαλάνε να μεταφέρω τον εταιρικό μου στόλο σε αυτές.....καλως τον κολοσσο του λιζινγκ
μου τάζουν ταξίδια, δώρα γκόμενες και τέτοια
οι εταιρείες λίζινγκ με παρακαλάνε να μεταφέρω τον εταιρικό μου στόλο σε αυτές.....καλως τον κολοσσο του λιζινγκ
και ο νιπλης οταν ειναι να σε δαγκωσει να δεις τι ταζειοι εταιρείες λίζινγκ με παρακαλάνε να μεταφέρω τον εταιρικό μου στόλο σε αυτές.....
μου τάζουν ταξίδια, δώρα γκόμενες και τέτοια
το σύνθημα μου και το έχω γράψει και στο logo μου είναι Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντοςκαι ο νιπλης οταν ειναι να σε δαγκωσει να δεις τι ταζει
και κλεβεις και εχειςτο σύνθημα μου και το έχω γράψει και στο logo μου είναι Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος
θα το ήθελα πολύ αλλά δεν έχω θεία από την Νιγηρίακαι κλεβεις και εχεις
ασε τα αυτα τωρα δεν πειθεις....θα το ήθελα πολύ αλλά δεν έχω θεία από την Νιγηρία
δηλαδή θες να πεις ότι έχω πείσει κανέναν ότι είμαι ευκατάστατοςασε τα αυτα τωρα δεν πειθεις....
Μπήκα το πρωί με τον καφέ αλλά δεν το αξιολογησα σωστά ως το κυριακάτικο νήμα. Ξαναμπαινω!!...Έχει ξεκινήσει από το πρωί μαν .
Κυριακάτικο μαδομούνι στης Αγγελικής με ραντεβού θανάτου
Μαδομουνι τρελλο. Αλλά δεν αξίζει να αφιερώσω άλλο χρόνο. Πάω ταβέρνα.... Καλή όρεξη παίδες!Έχει ξεκινήσει από το πρωί μαν .
Κυριακάτικο μαδομούνι στης Αγγελικής με ραντεβού θανάτου
Σε φωνάζουν στο νήμα της Αγγελικής, σελ. 470...δηλαδή θες να πεις ότι έχω πείσει κανέναν ότι είμαι ευκατάστατος
ελα και που εισαι σε ψαχνουν τα φιλαρακια σου στο νημα της Αγγελικηςδηλαδή θες να πεις ότι έχω πείσει κανέναν ότι είμαι ευκατάστατος
ελα και που εισαι σε ψαχνουν τα φιλαρακια σου στο νημα της Αγγελικης
Θα πεις για Παναμά τίποτα ;;;ρε μουνοπανο
πω γαμανε τα λαχανακια Βρυξελλων και εχω καιρο να φαωΓια μεσημέρι, ψητή πέρκα στη σχάρα, με πατάτες, μπρόκολα και λαχανάκια Βρυξελλών.