ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.623
- Πόντοι
- 5.006
Δεν έχει το κλείσαμεΘελω κι εγω απο αυτο που σου ζητανε και οι αλλοι.
Δεν έχει το κλείσαμεΘελω κι εγω απο αυτο που σου ζητανε και οι αλλοι.
Εχει εχει.Δεν έχει το κλείσαμε
εχει φαει πιτσα καπνιστη με παλέτα απο λαχαναγορα που εχει κατσει ιδρωμένος κωλος πακιστανου που ξεφορτωνει μαναβική 3 η ωρα το πρωι απο Αργος..Εδώ , πιτσαρία γειτονιάς δυνατή .
30 χρόνια μαγαζί την ίδια νόστιμη πίτσα βγάζει ο μπούστης
( Φούρνος με ξύλα εννοείται )
Μήπως τα έκανες ανάποδα? Πρώτα οι πίτσες και μετά τα ουίσκια με τα ξηροκαρπια... Μεντορααααα!!Τώρα Jack Daniels με ξηροκάρπια , θα ακολουθήσει delivery πίτσες πεινιρλι
2 κασονιαΜπυρα ;
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο χθες , τώρα πλαναρω το πρόγραμμα της κρεπαλης του ΣΚΤι τσιμπήσατε τύποι?
@Zebu
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@dimigoall
@petergsp
@cost2001
@gpikasso
@professor x
@Panos 1978
@Αναφυλαξίας3
@Ντουνταράς
@fysarmonika
Μέχρι και ο @Saul με τις ρυζογκοφρέτες του σταμάτησε να γράφει…
Για πείτε…
κουλουρακι με σουσαμι (οχι σαν τον @dimigoall που τρωει το κουλουρι του χυσε μεσα) και μιλκοΣπανακόπιτα και χυμό πορτοκάλι, μετά τους πρωινούς καφέδες.
Και φέτα έπρεπεΜετά τον καφέ τσίμπησα 3 αυγά από αλανιάρα και ψωμί ολικής
έξτρα αλατοπίπερο δεν έβαλα είχε το σουτζούκι μπόλικο.
Tυπε το εχεις βαλει σκοπο να τους το κλεισεις το νημα ε?Εγώ πάντως αν ήμουν εκεί θα έτρωγα και ψάρι και κρέας από ότι βλέπω...
Καλή όρεξη!!!
Τύπε κάνεις λάθος δίαιτα, πρέπει να βάλεις στη διατροφή και κάνα σαλάτικο,Επειδή είμαι στρέιτ στα λόγια μου
Δε σε αμφισβητησαμε μαν. Καλή όρεξη και καλή δύναμη μέχρι το πρωί!!Επειδή είμαι στρέιτ στα λόγια μου
Μαν το ψήνεις το ψάρι και από τις δύο πλευρές ?Εγώ πάντως αν ήμουν εκεί θα έτρωγα και ψάρι και κρέας από ότι βλέπω...
Καλή όρεξη!!!