dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.879
- Πόντοι
- 22.886
Μετα από jack μπύρες ρε πανούλη ?Μπυρα ;
Θέλεις να με κάνεις κουδούνι ?
Θα αρκεστώ σε 1,5lt zero
Μετα από jack μπύρες ρε πανούλη ?Μπυρα ;
Ονειρευομαι την στιγμη που θα συναντηθούμε σε ενα κωλομπαρο και θα καταβασουμε μια νταμιτζανα υποβρύχια με τεκίλαΜετα από jack μπύρες ρε πανούλη ?
Θέλεις να με κάνεις κουδούνι ?
Θα αρκεστώ σε 1,5lt zero
Θα σε περπατήσω πανούλη σε κωλόμπαρο ξεχασμένο από τον χρόνο .Ονειρευομαι την στιγμη που θα συναντηθούμε σε ενα κωλομπαρο και θα καταβασουμε μια νταμιτζανα υποβρύχια με τεκίλα
Μη σε παρασέρνει το άλλο το ναυάγιο της γεύσης, έλα κοντά μας και δεν θα ξαναφάς ποτέ σόλες και υλικά οικοδομών.Το πρωί τύπε μου κι εγώ κάτι ρυζογκοφρετες έφαγα. Και τρεις μπάρες και μια μπανάνα μετά γιατί πειναγα.
Για το βράδυ παραγγέλθηκαν πίτσες και burger.
ΥΓ περιμένω επίθεση για τις ρυζογκοφρετες μπας και πάρει τα πάνω του το νήμα. Μέχρι να έρθει ο καιρός να ξαναγαμησουμε, ας τρώμε!
XaxaxaxaΠω ρε ΠΟΥΣΤΗ
Μαν μη ξεχασεις στείλε με κτελ να πάω με dimi να το πάρω αρνακιXaxaxaxa
Να το βάλουμε στα κλήματα στο φούρνο μαν ή να το κόψουμε όλο μπριζόλες ?Μαν μη ξεχασεις στείλε με κτελ να πάω με dimi να το πάρω αρνακι
Μισό μισό αδελφε,αλλά κάνει το παγώνι ο elgaΝα το βάλουμε στα κλήματα στο φούρνο μαν ή να το κόψουμε όλο μπριζόλες ?
Μαν μη ξεχασεις στείλε με κτελ να πάω με dimi να το πάρω αρνακι
Θελω κι εγω απο αυτο που σου ζητανε και οι αλλοι.Xaxaxaxa
Δεν έχει το κλείσαμεΘελω κι εγω απο αυτο που σου ζητανε και οι αλλοι.
Εχει εχει.Δεν έχει το κλείσαμε
εχει φαει πιτσα καπνιστη με παλέτα απο λαχαναγορα που εχει κατσει ιδρωμένος κωλος πακιστανου που ξεφορτωνει μαναβική 3 η ωρα το πρωι απο Αργος..Εδώ , πιτσαρία γειτονιάς δυνατή .
30 χρόνια μαγαζί την ίδια νόστιμη πίτσα βγάζει ο μπούστης
( Φούρνος με ξύλα εννοείται )
Μήπως τα έκανες ανάποδα? Πρώτα οι πίτσες και μετά τα ουίσκια με τα ξηροκαρπια... Μεντορααααα!!Τώρα Jack Daniels με ξηροκάρπια , θα ακολουθήσει delivery πίτσες πεινιρλι