ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.243
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα μαν πες ταΟρφανά ρε μαν ; Ντροπή
Πες τα μαν πες ταΟρφανά ρε μαν ; Ντροπή
Άρρωστοι είμαστε ρε μαν νά τά φάμε ορφανά ;Άντε πάλι με τα γεμιστά .
Ορφανά είναι τα ορίτζιναλ λέμε.
Ορφανά ρε μαν ; Ντροπή
Άρρωστοι είμαστε ρε μαν νά τά φάμε ορφανά ;
Έτσι έλεγε καί ένας φίλος μέχρι που κάναμε μια βόλτα από Χασιά καί Καλύβια.Δεν τρώω χοιρινά και κιμάδες γενικώς, αν και υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις, όταν ρέει άφθονο το αλκοόλ.
στηριζω μαν. αστους να λενε. δεν ξερουν να φανε. το θεμα το εχει λυσει και η πλειοψηφια του μπου.Άντε πάλι με τα γεμιστά .
τωρα στηριζω κι εδω μαν μετα τη διορθωσηΈτσι έλεγε καί ένας φίλος μέχρι που κάναμε μια βόλτα από Καλύβια.
Εγώ μαν και τους κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα τους παραγγέλνω γεμιστούς με κιμά ...Κιμά στα μακαρόνια, παστίτσιο , μουσακά , παπουτσάκια ,στα μπιφτέκια , σουτζουκάκια, κεφτεδεσ , άντε και κάνα κολοκύθι αυγολέμονο ..
Τα γεμιστά ρε τα γεμιστά ???
Λοιπόν ή λύση είναι μία.... για νά τό λύσουμε ειρηνικά τό θέμα γεμιστων, συνάντηση στα Καλύβια αλλά με οδηγό τόν ΑΝΤΖΕΛΟστηριζω μαν. αστους να λενε. δεν ξερουν να φανε. το θεμα το εχει λυσει και η πλειοψηφια του μπου.
τωρα στηριζω κι εδω μαν μετα τη διορθωση
Οχι μαν λεμε με κιμα φουλ πάνω κατω πλαγιαΆντε πάλι με τα γεμιστά .
να εχει φαει πρωτα ομως ετσι γιατι αλλιως .....Λοιπόν ή λύση είναι μία.... για νά τό λύσουμε ειρηνικά τό θέμα γεμιστων, συνάντηση στα Καλύβια αλλά με οδηγό τόν ΑΝΤΖΕΛΟ
Θα έρθεις και εσύ γαμιολα να πληρώσεις κιολας,ρέει το χρήμα έχω μάθεινα εχει φαει πρωτα ομως ετσι γιατι αλλιως .....
Βαλε και ενα μπιφτεκι απο πανω για σιγουραΟχι μαν λεμε με κιμα φουλ πάνω κατω πλαγια
θα προλαβουμε να τσιμπησουμε τιποτα μαν ή θα δουλεψεις μοτερακι?Θα έρθεις και εσύ γαμιολα να πληρώσεις κιολας,ρέει το χρήμα έχω μάθει
Πληρωσε εσύ και θα τα βρουμεθα προλαβουμε να τσιμπησουμε τιποτα μαν ή θα δουλεψεις μοτερακι?
ΕτσιΒαλε και ενα μπιφτεκι απο πανω για σιγουρα