poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 216
δεν παιζει σεντ για τετοια στειλτου μερικαμε τη μαργαρίτα πάνε τα νάτσος με καυτερή σος τυρί και με το ουίσκι πάνε τα τυριά και τα αλλαντικά
δεν παιζει σεντ για τετοια στειλτου μερικαμε τη μαργαρίτα πάνε τα νάτσος με καυτερή σος τυρί και με το ουίσκι πάνε τα τυριά και τα αλλαντικά
με αντικαταβολή μόνοδεν παιζει σεντ για τετοια στειλτου μερικα
τσαμπα ρε θες και λεφτα τοσα εχεις κλεψει απο οτι ακουγεται στους διαδρομους του σαιμε αντικαταβολή μόνο
το τζάμπα πέθανε από την πείνα.τσαμπα ρε θες και λεφτα τοσα εχεις κλεψει απο οτι ακουγεται στους διαδρομους του σαι
ρε στειλε στον @athinaios44 μια πιατελα σαλαμοκασερα να μην τον βαρεσει το ουισκι κατακουτελατο τζάμπα πέθανε από την πείνα.
αυτά είναι φήμες που τις διαδίδουν οι νεοδημοκράτες για να πλήξουν την αντίσταση μου προς την κυβέρνηση
έχουμε μόνο προσιούτο και καπνιστά τυριά και δεχόμαστε μόνο πληρωμή με κάρτα ή με irisρε στειλε στον @athinaios44 μια πιατελα σαλαμοκασερα να μην τον βαρεσει το ουισκι κατακουτελα
τιμη δεν βλεπωέχουμε μόνο προσιούτο και καπνιστά τυριά και δεχόμαστε μόνο πληρωμή με κάρτα ή με iris
θα τη δεις οταν θα χρεωσει την καρτα σουτιμη δεν βλεπω
εγω δεν εχω σεντ γιαυτον ρωταωθα τη δεις οταν θα χρεωσει την καρτα σου
στείλε τον αριθμό της κάρτας του και θα τον φτιάξουμεεγω δεν εχω σεντ γιαυτον ρωταω
Και ξερό κρεμμύδιμου μαθατε και τα τυρια ρε κατσιβελοι που τρωγατε τις ελιες ΣΚΕΤΕΣ με λιγο ψωμακι
εγω στο ψωμι μονο βιταμ και ζαχαρημου μαθατε και τα τυρια ρε κατσιβελοι που τρωγατε τις ελιες ΣΚΕΤΕΣ με λιγο ψωμακι
ΛιγδοπιαταΜετά τα ψαρικά για στρώσιμο
Πεστα τυπε που μας τα χουν πρηξει μ εκεινο το ταλαγανιμου μαθατε και τα τυρια ρε κατσιβελοι που τρωγατε τις ελιες ΣΚΕΤΕΣ με λιγο ψωμακι
Λουτρακι στο πιπέρι,βάλε σωλήνα πισίνα Σκαραμαγκά για βουτά ερχομαιΛιγδοπιατα
Βάλε και λίγο κακάο, αν σου αρέσει βέβαιαεγω στο ψωμι μονο βιταμ και ζαχαρη
δεν το ειχα δοκιμασει ποτε με κακαοΒάλε και λίγο κακάο, αν σου αρέσει βέβαια