Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.656
έχω κάνει και σχολείο δεν είμαι απλός εργάτηςαυτα τα χερια χτισαν την Ελλαδα
έχω κάνει και σχολείο δεν είμαι απλός εργάτηςαυτα τα χερια χτισαν την Ελλαδα
Και σχολειο εχτισες βρε πουστη ; μπραβο σουέχω κάνει και σχολείο δεν είμαι απλός εργάτης
Και σχολειο εχτισες βρε πουστη ; μπραβο σου
Αν τελικά μπεις, μπες μόνος.Γίγαντες με φρεσκια ντομάτα, φέτα απο το τσοπανη και καλαμποκίσιο ψωμι.
Μαλακες δεν θελω να μπω στο αμαξι να γυρισω Αθήνα.
Νταξει, δεν θα φυγω σήμερα...Αν τελικά μπεις, μπες μόνος.
Μην βασανίσεις τους συνταξιδιώτες.
Xωρις φρούτα και σαλατικα θα χέζεις τσιμεντολιθους και θα έχεις διατροφικές ελλείψεις που μπορεί να πυροδοτήσουν μέχρι και τίποτα αυτοάνοσα και μετά θα λες ότι φταίει το Τσερνομπίλ.Δύο οι επιλογές μου για καθημερινή διατροφή .
Ψητά σούβλας - σχάρας και ζυμαρικά .
Σπρώξιμο με zero .
Αν μη τι άλλο τίμιος
Αυτά τα δώδεκα είναι μαγειρεμένα για τρεις μέρες;καμμια 12ρια κοπανακια ψητα,σαλατα ντοματα,αγγουρι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια Φλωρινης,πρασινη πιπερια,ρυζι μπασματι.
ΟΧΙ ψωμι γιατι παχαινει
ειναι μικρα Στουρμπανφυρερ μουΑυτά τα δώδεκα είναι μαγειρεμένα για τρεις μέρες;
Γιατί αν είναι για πιο λιγες μέρες ΑΥΤΑ θα σε παχύνουν και όχι λίγο ψωμί...
Καλύτερα να τρως από όλα σε νορμάλ ποσότητες παρα να ξεσκιζεσαι στο φαγητό νομίζοντας ότι γλυτώνεις θερμίδες επειδη..δεν τρως ψωμί.
Μικρά ξεμικρα,είναι πολλά για κάτω από τρεις μέρες.ειναι μικρα Στουρμπανφυρερ μου
Αυτήν την αλοιφή μπορώ να την δοκιμάσω με μία Ισπανίδα πού έχω κατά νου ;Και το durex naturals επίσης κύριε καθηγητά είναι καλή αλοιφή για "σάντουιτς"
Καλή αλοιφή είναι και η φενιστιλΑυτήν την αλοιφή μπορώ να την δοκιμάσω με μία Ισπανίδα πού έχω κατά νου ;
Καλή και του λόγου της. Έχουνε πέσει κάτι παχιές για πάρτη της...Νεα ψηφοφορία Αυτη που ζητήθηκε. Σε σχολιο αναφέρετε συγκεκριμενο φαγητο της επιλογης/επιλογών που ψηφίσατε.
Η προηγουμενη έβγαλε πρωτη επιλογη την καλη μαγειρισσα και πουτανα στο κρεβατι με 31 ψηφους εναντι του να δινει κωλο αλλιως δεν κανει με 20 ψηφους.
Και για να τιμήσουμε την προηγούμενη ψηφοφορία, βιντεο με ενα δικο μας κοριτσι, την καλυτερη μαγειρισσα, πουτανα στο κρεβάτι, που δινει και κωλο.
το ιδιο σχεδον φαγαμε σημερα κυριε καθηγητα,αλλα λογω ανωτερας βιας εδω,περιοριστηκαμε μονο στις χυλοπιτες σκετες ασπρες χωρις σαλτσα.Χωριάτικες χειροποίητες χυλοπίτες με κότα αλανιάρα, χωριάτικη σαλάτα με μπόλικη φέτα και ψωμάκι ζυμωτό με προζύμι για την παπάρα, συνοδεία κρασί ροζέ δροσερό.
Δεν τρώμε τίποτα ζωή νά έχουμε
Τό πρόχειρο τραπέζι καμία φορά είναι και τό καλύτερο για εμένα.το ιδιο σχεδον φαγαμε σημερα κυριε καθηγητα,αλλα λογω ανωτερας βιας εδω,περιοριστηκαμε μονο στις χυλοπιτες σκετες ασπρες χωρις σαλτσα.
μονο μυζηθρα ετριψα απο πανω.
χωριατικη κλπ απλα συμπληρωσαν το προχειρο σημερα τραπεζι.
Μύκονο είσαι τύπε ?Γίγαντες με φρεσκια ντομάτα, φέτα απο το τσοπανη και καλαμποκίσιο ψωμι.
Μαλακες δεν θελω να μπω στο αμαξι να γυρισω Αθήνα.