dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.431
- Πόντοι
- 22.886
Το κοσερ τι είναι μάξι ?Είναι κοσέρ.
Εγκρίνεται.
Καινούργια στάση για πρωκτικό ?
Το κοσερ τι είναι μάξι ?Είναι κοσέρ.
Εγκρίνεται.
Το κοσερ τι είναι μάξι ?
Ε μα πια ξεστραβωθειτε, μελετηστε λιγοΔεν την ακολουθώ πιστά αυτή τη διατροφή, αλλά θεωρώ κάποια πράγματα, που λέει, σωστά.
Τι είναι η διατροφή Kosher και ποιοι μπορούν να την ακολουθήσουν;
Η διατροφή Kosher δεν είναι κάποιο στιλ μαγειρικής. Είναι κάτι παραπάνω καθώς είναι βαθιά ριζωμένη σε μια σειρά διατροφικών κανόνων...meygeia.gr
Απόσπασμα από το άρθρο:
«Αν φάτε κρέας, περιμένετε μέχρι το επόμενο γεύμα πριν φάτε γαλακτοκομικά προϊόντα, και το αντίθετο. Τα φαγητά που ονομάζονται πάρεβε μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε επιλογή»
πας να μπαχαλεψεις το νημα ρε μουνιΤο κοσερ τι είναι μάξι ?
Ποιο χαμόγελο τύπε αυτός όταν μπαίνει στο μαγαζί κάποιος είναι ένα στάδιο πρίν αρχίζει να σε βρίζει, αλλά καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο και καταιφι, ωραίο παγωτό καϊμάκι καί παρφεΆμα τύπος που εξυπηρετεί η σερβίρει δεν είναι ευγενικός και με αμυδρό έστω χαμόγελο δεν ξαναπαταω.
Δεν πουλάω παιχνίδια κρέατα ψήνω....Τύπε έχεις άδεια πάγκου σε πανηγύρι, η στη ζούλα
Όχι ρε φίλε... Μη μου πεις ότι είσαι από αυτούς που βάζουν με το σταγονόμετρο?????!!!τυπε , αυτο δεν ειναι μακαρονάδα , τροχαίο ατυχημα ειναι
Πάντως πέρα από τη πλάκα σε πανυγηρια έχω φάει τα πιο νόστιμα σουβλάκια καλαμάκια, δεν ξέρω πως το κάνουνΔεν πουλάω παιχνίδια κρέατα ψήνω....
Καλό κρέας και καλός ψήστης...Πάντως πέρα από τη πλάκα σε πανυγηρια έχω φάει τα πιο νόστιμα σουβλάκια καλαμάκια, δεν ξέρω πως το κάνουν
Ζηλεύεις??Τυπε παστέλι αν δεν είσαι από ξενύχτι να το κοιτάξεις το θέμα...
εχεις γαμηθει στο ντελιβεριμακαρονοσαλάτα με τόνο και διάφορες μαλακίες
κρέπες ρολό με τυρί και γαλοπούλα
σίζαρς
νερό
μου έστειλαν δώρο και ένα μπράουνι σοκολάτα
ούτε καν τις περισσότερες μέρες τρώω στο σπίτιεχεις γαμηθει στο ντελιβερι
ούτε καν τις περισσότερες μέρες τρώω στο σπίτι
δεν έχω πολλές απαιτήσεις 2 κεραμίδια μια ελιά και ένα κομμάτι ψωμίσπιτι... αυτο το κατάλυμα που εχεις τελος παντων , μην τα παρα λες
Σωστος Αλβανοςδεν έχω πολλές απαιτήσεις 2 κεραμίδια μια ελιά και ένα κομμάτι ψωμί
ε γιαυτο είπα κεραμίδια...μόνος μου τα έβαλα με τα ίδια μου τα κέριαΣωστος Αλβανος
αυτα τα χερια χτισαν την Ελλαδαε γιαυτο είπα κεραμίδια...μόνος μου τα έβαλα με τα ίδια μου τα κέρια