cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.084
- Πόντοι
- 3.556
Οι σαρδέλες θα βγαίνουν μαζί με το κεφάλιΠω ρε αίμα
Οι σαρδέλες θα βγαίνουν μαζί με το κεφάλιΠω ρε αίμα
Τροφική δηλητηρίαση μου μυρίζει εδώ ή στην καλύτερη περίπτωση ένα εκτενές post στο νήμα "ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο" σε κάνα δίωρο τύπε μου ...
Πω ρε αίμα
Οι σαρδέλες θα βγαίνουν μαζί με το κεφάλι
Δικέ μου , με το μαλακό να μπεις τουαλέτα .Πολύ ευκοίλιοι είστε όλοι σας από ό,τι φαίνεται. Όχι, είναι σούπερ γεύμα. Για ένα πραγματικά καλό χεσιματάκι αύριο, ίσως να κατεβάσω και τίποτα μπύρες πιο μετά. Θα δείξει.
:—)
Θα βελαζεις στον υπνο ρε τυπεΤωρα ειναι ωρα για κοτσι, πατατες φουρνου, μπουγιουρντι και μπυρα weis
2 σουβλάκια αλλά…κοτοπουλοΤι τρώνε τώρα γαμω το φελεκι μου?
Το βαριέμαι το πιτσοσουβλακο..2 σουβλάκια αλλά…κοτοπουλο
Τώρα πεπονακι και δύο νεκταρίνια και είμαστε οκΤι τρώνε τώρα γαμω το φελεκι μου?
τηγανητες πατάτες με αυγά θα έτρωγα εγώ τώρα πάντως!!Το βαριέμαι το πιτσοσουβλακο..
Εκτός από το ότι δεν πολυτρωω φρουτα, δεν έχω και απολυτως τίποτα στο ψυγείο μου..Τώρα πεπονακι και δύο νεκταρίνια και είμαστε οκ
Σούσι.Τι τρώνε τώρα γαμω το φελεκι μου?
Αμα φάω δυο μπέργκερ, λες να φωνάξω τη πυροσβεστικη το βράδυ?Σούσι.
Φιαξε μια αστακομακαρονάδαΤι τρώνε τώρα γαμω το φελεκι μου?
Σιγουράκι.Αμα φάω δυο μπέργκερ, λες να φωνάξω τη πυροσβεστικη το βράδυ?
Δεν έμεινε κάνα κιουφτεδάκι από το μεσημέρι ?Τώρα πεπονακι και δύο νεκταρίνια και είμαστε οκ
20 έφαγε το μεσημέρι ο ξάδερφος,ποσά να μείνουν?Δεν έμεινε κάνα κιουφτεδάκι από το μεσημέρι ?
5-6 που έμειναν τα έφαγαν οι υπόλοιποι.Δεν έμεινε κάνα κιουφτεδάκι από το μεσημέρι ?
Πωωω γαμαει το κουνέλι και καλο κρέας για βραδινό.Σιγουράκι.
Έχω κουνέλι στη γάστρα με πατάτες. Έλα να φάμε.