dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.033
- Πόντοι
- 22.886
Στο bou είμαστε ή στο γαστρονόμο ρε μουνιά ?Νεα ψηφοφορια.
Στο bou είμαστε ή στο γαστρονόμο ρε μουνιά ?Νεα ψηφοφορια.
Υπάρχουν και οι ηδονές του ουρανίσκου…Στο bou είμαστε ή στο γαστρονόμο ρε μουνιά ?
Είσαι ο άνθρωπός μου. Τώρα παίζει μπάλα εκεί απέναντι από το LaLuna η άλλη καντίνα που κάνει και κοτομπουκιές. Καλό, αλλά καμία σχέση.Ποιος θυμάται την καντίνα του Σταμάτη στην πλατεία πίσω από το Hilton;
Τέτοιο βρώμικο θα ήθελα τώρα…
Με διπλό λο(υ)κάνικο, βραστό ή ψητό, με μπόλικη σάλτσα κόκκινη με κρεμμύδι, λάχανο, καρότο και τα σχετικά.
Και μη μου πείτε ότι είναι το ίδιο στην πλατεία Μαβιλη…, καμία σχέση.
Σαν τίς καντίνες στο παλιό Καραϊσκάκη τύπε , το τσιμεντένιο με τίποταΠοιος θυμάται την καντίνα του Σταμάτη στην πλατεία πίσω από το Hilton;
Με διπλό λο(υ)κάνικο, βραστό ή ψητό, με μπόλικη σάλτσα κόκκινη με κρεμμύδι, λάχανο, καρότο και τα σχετικά.
Κατεβαίναμε για πλάκα από βόρεια προάστια μόνο και μόνο για να φάμε στου Σταμάτη…, μια φορά έφαγα 3 σπέσιαλ με διπλό λουκάνικο…, έκανα να φάω μετά 2 μέρες…Είσαι ο άνθρωπός μου. Τώρα παίζει μπάλα εκεί απέναντι από το LaLuna η άλλη καντίνα που κάνει και κοτομπουκιές. Καλό, αλλά καμία σχέση.
Ξεκινάει το μπάσκετ, τα σουβλάκια ήρθαν ή ακόμα περιμένεις;Σαν τίς καντίνες στο παλιό Καραϊσκάκη τύπε , το τσιμεντένιο με τίποτα
Λοκάνικα με εσάνς Ασβού και επίγευση τουφεκισμένου λαμπραντόρ ριτρίβερ .
Μόνο κέτσαπ πουστάρδα μέσα ...
Μη βριζειςΣτο bou είμαστε ή στο γαστρονόμο ρε μουνιά ?
Τι Σολωμό ρε μαν φτερου είσαισουβλάκι σολωμό, πατάτες baby με τη φλούδα, λαδολέμονο αγγουροντοματα
Eιμεθα πανηδονισται...Υπάρχουν και οι ηδονές του ουρανίσκου…
Μη λες ετσιΤι Σολωμό ρε μαν φτερου είσαι
Τό φαγητό και το μουνί πρέπει νά τά μοιραζόμαστεΑυτό λες εσύ ρε ψηλέ ?
Το ότι έχουμε φάει στα ίδια μαγαζιά ?
Για σκέψου ότι έχουμε μπει στα ίδια μουνιά και στους ίδιους κώλους ...
Λαγουμιτζή πχ
Ένα ήταν το βρωμικο!!!Ποιος θυμάται την καντίνα του Σταμάτη στην πλατεία πίσω από το Hilton;
Μη λες ετσι
Αυτή είναι η γαρνιτούρα που απλά την βάζουμε μέσα για τσαχπινια. Το κρέας είναι φαι, τα άλλα είναι ορεκτικά η γαρνιτούραΡιζακι Καρολίνα και αρωματικά , μαϊντανό δυόσμο κρεμμυδάκι
Μπομπαρια τα λενε στο δικο μου χωριο. Και γαμουν και δερνουν με μπολικο λεμονι.Τι κοιλιτσες ρε μλκ πάλι μαλακιες τρως
Γάμησε τα μαν εδώ με τους κωλομπαραδεςΤι Σολωμό ρε μαν φτερου είσαι