Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.130
- Πόντοι
- 2.046
Για 2Για ποσα άτομα;
Για 2Για ποσα άτομα;
Να παραγγέλνει συνέχεια από έξω σαν κάτι κακομαθημένες αστες που φοβούνται μην χαλάσει το μακιγιάζ η σπάσουν κάνα νύχι;Αναψες φούρνο μ αυτή τη ζέστη τυπε?
Είναι ηρωας!Αναψες φούρνο μ αυτή τη ζέστη τυπε?
Ουφφφ!!!
Όχι στη Μάστιγα των ντελίβερι, καλύτερα μαγειρευτό και ας μη πετύχει,Να παραγγέλνει συνέχεια από έξω σαν κάτι κακομαθημένες αστες που φοβούνται μην χαλάσει το μακιγιάζ η σπάσουν κάνα νύχι;
Οχι μαν.. μου εχει μάθει ο Μέντορας @dimigoall .. να είμαι Κύριος.. Αυτή πλήρωσε..Ουφφφ!!!
Νομιζα ότι τα ξεκωλιασες μόνος ....
Ιδανικά,ελπίζω να πληρώσατε και οι δύο...
Καλό και το φαγητό από έξω αλλά ο σωστός εργένης οφείλει να βρίσκει λύσεις εντός οικίαςΌχι στη Μάστιγα των ντελίβερι, καλύτερα μαγειρευτό και ας μη πετύχει,
τουλάχιστον ξέρεις τι έβαλες.
Αφου βρήκες φραγκατη σύνοδο είσαι ωραίος...συνήθως η κάθε πλεμπαια ψάχνει τον μαλ...έχχμμμ...τον μήνα που θρέφει τους έντεκα.Οχι μαν.. μου εχει μάθει ο Μέντορας @dimigoall .. να είμαι Κύριος.. Αυτή πλήρωσε..
Εχω μεντορα λεμε..Αφου βρήκες φραγκατη σύνοδο είσαι ωραίος...συνήθως η κάθε πλεμπαια ψάχνει τον μαλ...έχχμμμ...τον μήνα που θρέφει τους έντεκα.
Ταπεινά..Ριζοτο αστακουδακι και τα συνοδευτικα
προτιμουσα με κανα λινγκουινι , αλλά δεν γαμιέται , θα το φαμε και αυτοΤαπεινά..
H Παρασκευή είναι μέρα εγκράτειας ,καλά ξηγηθηκες...προτιμουσα με κανα λινγκουινι , αλλά δεν γαμιέται , θα το φαμε και αυτο
Θα το κάνεις το ψυχικό νιπλαρε?προτιμουσα με κανα λινγκουινι , αλλά δεν γαμιέται , θα το φαμε και αυτο
με βαριά ψυχη , αλλα θα το κανωΘα το κάνεις το ψυχικό νιπλαρε?
εχω 2 ταψια απο Κοσμικον , ενα γαλακτομπουρεκο και ενα αυτο το κανταιφι με κρεμα μεσα ..Κεφαλογραβιέρα με κριτσινια ολικής συνοδεία tullamore με πάγο - σόδα
Επιδόρπιο μια πιατέλα σύκα βασιλικά
Αύριο ίσως ποσταρω στην ενημέρωση για χέσιμο...
Να προετοιμαστείς για σήμεραΚεφαλογραβιέρα με κριτσινια ολικής συνοδεία tullamore με πάγο - σόδα
Επιδόρπιο μια πιατέλα σύκα βασιλικά
Αύριο ίσως ποσταρω στην ενημέρωση για χέσιμο...