cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.240
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ τύπε παίρνω χάπι και στα αρχιδια μου τρώω τα πανταΈνας ελεγχος χοληστερίνης δεν θα ήταν καλή ιδεα
Εγώ τύπε παίρνω χάπι και στα αρχιδια μου τρώω τα πανταΈνας ελεγχος χοληστερίνης δεν θα ήταν καλή ιδεα
η μια αποψη ειναι οτι το φαγητο ειναι μια απο τις απολαυσεις της ζωης οποτε παιρνεις στατινη και δεν σε νοιαζει, η αλλη αποψη οτι το φαρμακο μπορει να εχει παρενεργειες μακροπροθεσμαΕγώ τύπε παίρνω χάπι και στα αρχιδια μου τρώω τα παντα
Τα γνωστά σοβαρά threads διαγράφηκαν Άρχωντα;Θα φτιαξω μια κρεπα με κοτοπουλο και σαλατα .... με αφθονη κοκακολα
Sandoz 100 mg ?Εγώ τύπε παίρνω χάπι και στα αρχιδια μου τρώω τα παντα
τα κιτρινα τυρια τα βαζω οταν ειναι με κρεμες κλπ,καρμποναρα και τετοια.Μυζήθρα;
Βρε ριξε ενα κασέρι να κιτρινίσει το πιάτο να κανει αυτές τις γκαβλωτικες κλωστουλες...μμμμ....
Αστα να πανε...εμεινα αστεγοςΤα γνωστά σοβαρά threads διαγράφηκαν Άρχωντα;
Πρέπει να γίνει το C(U)M BACKΑστα να πανε...εμεινα αστεγος
Σταφυλάκια κοκκινα η κιτρινα ;Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι , ντοματοσαλάτα ενισχυμένη με ντάκο και θρυμματισμένη φέτα , coca zero , σταφυλάκια
δυο μερες μου μεινανε να φυγω,να παω να ψησω κι εγω στα καρβουνα κανα ψαρακι στην αυλη σαν ανθρωπος.Τό μενού σήμερα έχει τσιπούρα αλανιάρα (πελαγίσια) στα κάρβουνα με συνοδεία χόρτα, καί πατάτες τηγανητές, ψωμάκι ψητό με λαδοριγανη καί για νά κατέβουν όμορφα ούζο βαρβαγιαννη, και τέλος για την χώνεψη φρουτακι πεπόνι.
Δεκτόν ...αλλά το εφφέ "κλωστουλα" δεν γίνεται!!τα κιτρινα τυρια τα βαζω οταν ειναι με κρεμες κλπ,καρμποναρα και τετοια.
οταν ειναι με σαλτσα ή με κιμα βαζω μυζηθρα απο την πατριδα.
Μεταναστεύεις;δυο μερες μου μεινανε να φυγω,να παω να ψησω κι εγω στα καρβουνα κανα ψαρακι στην αυλη σαν ανθρωπος.
εδω μου ζαλιζει τα αρχιδια ο γειτονας απο πανω οποτε ψηνω.
πριν λιγες μερες εφαγα τσιπουρα ψητη στο φουρνο με τον πουστη.
Πουά με ρίγεςΣταφυλάκια κοκκινα η κιτρινα ;
γινεται κι αυτο οταν εχουμε κανα σουφλε στο φουρνο. εκει να δεις.Δεκτόν ...αλλά το εφφέ "κλωστουλα" δεν γίνεται!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διακοπες μανΜεταναστεύεις;
Κομπλεξικος είναι μάλλον ό γείτοναςδυο μερες μου μεινανε να φυγω,να παω να ψησω κι εγω στα καρβουνα κανα ψαρακι στην αυλη σαν ανθρωπος.
Είσαι ΜάγκαςΚομπλεξικος είναι μάλλον ό γείτονας
Ό από κάτω σε εμένα προ ημερών έψηνε ό χριστιανός διαφορά μπριζόλες λουκάνικα καί ή τσίκνα φουλ, έρχεται κάποια στιγμή καί μου χτυπάει θέλοντας να ζητήσει συγνώμη άσε ρε άνθρωπε τού λέω ψησε νά τό ευχαριστήθης, τό αποτέλεσμα μετά από μία ώρα μας έφερε μια μικρή πιατέλα με διάφορα μέσα.
Καλή ή τσιπούρα καί στον φούρνο αλλά σάν τό κάρβουνο δεν έχει.
Σού κάνω τό τραπέζι οπότε γουστάρεις.
Μπουστης καί έτσι τό σταφύλι ;Πουά με ρίγες
Aνησυχησα μαν..γινεται κι αυτο οταν εχουμε κανα σουφλε στο φουρνο. εκει να δεις.
διακοπες μαν
Βρωμάει όλο το σπίτι ψαρίλα μεταδυο μερες μου μεινανε να φυγω,να παω να ψησω κι εγω στα καρβουνα κανα ψαρακι στην αυλη σαν ανθρωπος.