xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.701
- Πόντοι
- 1.056
Τυπε ακόμα καραβι είσαι στο πέλαγος?
Δεν προσέχεις μαν, είσαι αφοσιωμένος στο φαγητό.!
Επιτέλους γύρισα σπίτι…
Έφαγα μία μερίδα μουσακά και πίνω καφέ τώρα…
Τυπε ακόμα καραβι είσαι στο πέλαγος?
Επιτέλους γύρισα σπίτι…
Έφαγα μία μερίδα μουσακά και πίνω καφέ τώρα…
Αν το επόμενο σου ποστ δε "φευγει" να ξέρεις, οι ελιές φταίνε. Δαιμονιζουν τον ΝιπληΒάλε κρεμμύδι και ελιές στο μενού... Βάλε και πίκλες επίσης... Φυσικά στην φασολάδα ρίχνεις λεμόνι (από τις μοναδικές εξαιρέσεις κοκκινιστού φαγητού που πάει το λεμόνι)...
Είχαν σκόρδο τα ΠΑΤΖΑΡΙΑ η ήταν παιδικά( άνευ σκόρδου;)Κοτομπουκιές, φέτα, ΠΑΤΖΑΡΙΑ, κοκακολα
Το παστίτσιο δεν θα το βάζετε στο στομα σας.
Το παστίτσιο....
Άνευ. Ένα κιλό αλάτι και αρκετό ξυδι.Είχαν σκόρδο τα ΠΑΤΖΑΡΙΑ η ήταν παιδικά( άνευ σκόρδου;)
Σιγά μην ρίχνεις και τσίπουρο..Βάλε κρεμμύδι και ελιές στο μενού... Βάλε και πίκλες επίσης... Φυσικά στην φασολάδα ρίχνεις λεμόνι (από τις μοναδικές εξαιρέσεις κοκκινιστού φαγητού που πάει το λεμόνι)...
Βάστα άμυνα σύντροφε..Πες τα ρε μαν.!
Ένα ταψί μόνος μου μπορώ να φάω.!
Οχι απλά η γυναίκα μου είναι από τη Βόρεια ΕυρώπηΡε φίλος, στο Ρέικιαβικ είσαι και τρως ψαρόσουπα σολομό?
Άλλο πάλι και τούτο...
τα πατζάρια πάνε και σε κρεατόσουπα όπως την φτιάχνουν οι ουκρανές (borsht) συν κάτι ξινόΕίχαν σκόρδο τα ΠΑΤΖΑΡΙΑ η ήταν παιδικά( άνευ σκόρδου;)
Εντάξει φίλος, δεν ήξερα.Οχι απλά η γυναίκα μου είναι από τη Βόρεια Ευρώπη
Άμα πας για πορνοκατάθεση, τσίμπησε κανένα κοντοσούβλι ή κοκορέτσι να στανιάρεις....Οχι απλά η γυναίκα μου είναι από τη Βόρεια Ευρώπη
Μια χαρά δένει... Έτσι την κάνω... Υπάρχει και η σχετική συνταγή...Γαμάει το παστίτσιο ,γαμάει. Και ζεστό και κρύο γαμάει και δέρνει. Οι ψαγμένοι βάζουν τρίμμα φρυγανιάς πάνω από τη μπεσαμέλ και μακαρόνι Νο2 αντί για κοφτό μαρακονάκι.
Πώς θα δέσει χωρίς αυγό η μπεσαμέλ ρε παικτούρι;
Αύριο 11 το πρωί έχεις δικάσιμο στο Πρωτοδικείο Αθηνών για προσβολή εθνικής γαστρονομίας...
Θα εχεις το δικαιωμα να υπερασπιστεις την γνωμη σου στην αυριανη δικη. Εγω θα καταθεσω κατα σου παντως.Γνώμη μου τυποι.
Χαχα Εννοειται κοκορέτσι με Κουλουράκι,αφού με ξέρεις!Άμα πας για πορνοκατάθεση, τσίμπησε κανένα κοντοσούβλι ή κοκορέτσι να στανιάρεις....
Αν έχεις γέφυρα (οδοντιατρική) στο στόμα, δεν πρέπει να τρως ωμό σκόρδο, υπ΄όψιν... Θα σου φύγει γιατί το ωμό σκόρδο συρρικνώνει τα ούλα... Το έπαθα...Είχαν σκόρδο τα ΠΑΤΖΑΡΙΑ η ήταν παιδικά( άνευ σκόρδου;)
Γαμάει το παστίτσιο ,γαμάει. Και ζεστό και κρύο γαμάει και δέρνει. Οι ψαγμένοι βάζουν τρίμμα φρυγανιάς πάνω από τη μπεσαμέλ και μακαρόνι Νο2 αντί για κοφτό μαρακονάκι.
Πώς θα δέσει χωρίς αυγό η μπεσαμέλ ρε παικτούρι;