ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.758
- Πόντοι
- 5.006
ΟΧΙτην επομενη φορα θα βαλω πεστο
ΟΧΙτην επομενη φορα θα βαλω πεστο
Προς αποφυγή αναφοράς παρακαλω πες μας μάρκα και νουμερο μακαρονι και ποσότητα κιμάΠαστίτσιο
Πόσα πυρέξ?Παστίτσιο
Με μπεσαμέλ σκόνη η χειροποίητηΠαστίτσιο
Χειροποίητη μανΜε μπεσαμέλ σκόνη η χειροποίητη
Προς το παρόν γλύτωσες την αναφοράΧειροποίητη μαν
Με σκόνη μπεσαμέλ παιζει Μπαν και ισόβια αφαίρεση κινητουΜε μπεσαμέλ σκόνη η χειροποίητη
ορθογώνιο 35 x 23 x 6 cm μανΠόσα πυρέξ?
Το μέτρησες καλά?ορθογώνιο 35 x 23 x 6 cm μαν
Έλα ρε μαν Τι λες τώρα τρώμε παστητσιοΕγώ δεν κατάλαβα ποτε το λόγο υπαρξης του παστιτσιου. Μακαροναδαρα με κιμά και τυρί. Γιατί να φάω κ αυτό το ψωλοχυμα από πανω ναπουμε
ΑλφάδιΤο μέτρησες καλά?
Αύριο 11 το πρωί έχεις δικάσιμο στο Πρωτοδικείο Αθηνών για προσβολή εθνικής γαστρονομίας...Εγώ δεν κατάλαβα ποτε το λόγο υπαρξης του παστιτσιου. Μακαροναδαρα με κιμά και τυρί. Γιατί να φάω κ αυτό το ψωλοχυμα από πανω ναπουμε
Δεν έχεις καθόλου άδικο... Εγώ μεγάλος το κατάλαβα... Ενώ ο μουσακάς είναι αλλιώς... Δικαιολογεί το ψωλόχυμα (μπεσαμέλ) από πάνω...Εγώ δεν κατάλαβα ποτε το λόγο υπαρξης του παστιτσιου. Μακαροναδαρα με κιμά και τυρί. Γιατί να φάω κ αυτό το ψωλοχυμα από πανω ναπουμε
Πες τα ρε μαν με τους καραβλαχους εδώ μέσα που εμπλεξαΔεν έχεις καθόλου άδικο... Εγώ μεγάλος το κατάλαβα... Ενώ ο μουσακάς είναι αλλιώς... Δικαιολογεί το ψωλόχυμα (μπεσαμέλ) από πάνω...
Εγώ δεν κατάλαβα ποτε το λόγο υπαρξης του παστιτσιου. Μακαροναδαρα με κιμά και τυρί. Γιατί να φάω κ αυτό το ψωλοχυμα από πανω ναπουμε
Έλα ρε μαν Τι λες τώρα τρώμε παστητσιο
Αύριο 11 το πρωί έχεις δικάσιμο στο Πρωτοδικείο Αθηνών για προσβολή εθνικής γαστρονομίας...
Τυπε ακόμα καραβι είσαι στο πέλαγος?
Τι μαλάκες είστε, έχω λιώσει στο γέλιο… !!
Βάλε κρεμμύδι και ελιές στο μενού... Βάλε και πίκλες επίσης... Φυσικά στην φασολάδα ρίχνεις λεμόνι (από τις μοναδικές εξαιρέσεις κοκκινιστού φαγητού που πάει το λεμόνι)...Φασολάδα, κλασσική ελληνική.
Φέτα και ψωμι ολικής εννοειται.