cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.427
- Πόντοι
- 3.556
Για αυτό ακριβώς πού λές μιλάμε, μέσα είσαιτου τσολιά;ή για άλλο θέμα μιλάτε;
Για αυτό ακριβώς πού λές μιλάμε, μέσα είσαιτου τσολιά;ή για άλλο θέμα μιλάτε;
Και όχι μόνο στο στόμα μαςότι βάζουμε στο στόμα μας είναι εντός θέματος για αυτό το νήμα![]()
Είναι μπουστηδοι, επιβεβαιωθηκα.Κεφτέδες, μπιφτέκια και σπαλομπριζόλες μόνο από αρακά και αβοκάντο!!
Κάθησε εδώ κούκλα καί δώσε καμία καλή συνταγή γιατί αν δείς τα από πάνω σχόλια ...@dimigoall γιατί με καλεσες??
Εγώ μόνο ορφανά τα τρώω τα γεμιστά
Αφού έτσι λέγεται το σάιτ μανΜπουρδελο το κάνατε εδώ μεσα
Τύπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ο Λέων ο ιατροδικαστής?Τα γεμιστά χωρίς κιμά και πάρτε μια φώτο απο το βιγκαν βραδυνό συνοδεία μπύρας erdinger.
Τους πατήσαμε τους Ισπανούς!!!![]()
Κωλομπαραδες μανΑφού έτσι λέγεται το σάιτ μαν![]()
Θέλατε και ρεβανς οι κιμάδες46-40 υπερ των ορφανων.
Νεα ψηφοφορια. Καλημερα.![]()
Άσε ρε πονηρέΠέντε καλαμάκια χοιρινά, πατάτες, τζατζίκι, πιτακια ,κοκακολα νορμαλ, από Αρχοντα, καλή επιτυχία στους γαύρος αν και δεν το βλέπω να κερδίζετε σήμερα![]()
Μη βρίζεις τύπε!Μπουρδελο το κάνατε εδώ μεσα
Οκ είστε μάγκεςΆσε ρε πονηρέ![]()
Οκ είστε μάγκες
Απαπαπα μας κολασες. Glazed to perfectionΤα γεμιστά χωρίς κιμά και πάρτε μια φώτο απο το βιγκαν βραδυνό συνοδεία μπύρας erdinger.
Τους πατήσαμε τους Ισπανούς!!!![]()
Κρεατοφαγος εισαι κι εσυ;Απαπαπα μας κολασες. Glazed to perfection![]()
Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνωΚρεατοφαγος εισαι κι εσυ;
Μια φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά, ανάλογα και τη δουλειά που κάνει ο καθένας, τώρα τα κορίτσια γενικά ρίχνουν κάψιμο θερμίδων.Δεν έτρωγα κρέας για πολλά χρόνια, τώρα έχω αρχίσει πάλι. Σπάνια μεν αλλά το απολαμβάνω