dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.782
- Πόντοι
- 736
Όποιος τρώει γεμιστά με κιμά έχει θέμα.
Εγώ ψήφισα την φουρνάρισσα του κυρίου @professor x περιμένοντας να δώ τοΗ πρωτη επιλογη θα εκτελεστει με το τελος της ψηφοφορίας.
Οποιος απο τους 46 δηλωσει οτι παιρνει την ψηφο του πισω, αυτη θα προστεθει στους 40 των γεμιστων με κιμα και θα απαλλαχτει απο την τιμωρια.
Ψηφίζω Φουρνάρισσα του @professor x για να πηδήξω μαζί με τον @dimigoall την φουρνάρισσαΕγώ ψήφισα την φουρνάρισσα του κυρίου @professor x περιμένοντας να δώ τοφώς μουτηλέφωνο
Τη γαμιόλα θα μας φάει την ψυχή μέχρι να γαμήσουμεΨηφίζω Φουρνάρισσα του @professor x για να πηδήξω μαζί με τον @dimigoall την φουρνάρισσα
Έχουμε φωτό της φουρναρισας? Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι φακλανα
Εννοούσες πολλά περισσότερα ...Δεν κάνω τέτοια είμαι κύριος.
Και fit και granny...με ψιλοχαλαει η περιβολή αλλά μετά από ένα ,εκτεταμένο είναι η αλήθεια,make over μπορεί να γίνει Nina Hartley....
Κιλά?130αρι άνετα ή φουρναρισα.
Καλημέρα κύριοι.
αν δεν το δοκιμάσει κανείς δεν μπορεί να έχει άποψηΑκόμα να αποδεχτούν την ήττα τους οι κιμάδες... Να δω τι άλλο θα σκαρφιστουν μηπως και κερδίσουν... Ψηφοφορία με πρόσκληση μόνο μεταξύ τους?
το έχεις δοκιμάσει φίλε μου; Κι εγώ το ίδιο έλεγα παλιά μέχρι που το δοκίμασαΌποιος τρώει γεμιστά με κιμά έχει θέμα.
το έχεις δοκιμάσει φίλε μου; Κι εγώ το ίδιο έλεγα παλιά μέχρι που το δοκίμασα
σήμερα θα μπορώ 02:00 το βράδυ και αύριο πρωί, απλά το αναφέρω... αν θες να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα για πρώτη φορά
Αφού δεν ξέρετε νά τρώτε τί νά λέμε τώραΑκόμα να αποδεχτούν την ήττα τους οι κιμάδες... Να δω τι άλλο θα σκαρφιστουν μηπως και κερδίσουν... Ψηφοφορία με πρόσκληση μόνο μεταξύ τους?
50 κιλά μαν καί προτιμά τά γεμιστά με κιμά
Εσύ θά πάμε κατευθείαν για μελομακάρονα δεν θά περιμένειςΕγώ ψήφισα την φουρνάρισσα του κυρίου @professor x περιμένοντας να δώ τοφώς μουτηλέφωνο
Πανουλη δέχομαι καί ανταλλαγή με την καινούργια σού καμαριέραΨηφίζω Φουρνάρισσα του @professor x για να πηδήξω μαζί με τον @dimigoall την φουρνάρισσα
Ο Μπούστης και ο πρεζάκιας απο την δοκιμή την πατάνε.
Δεν νομίζω τέντυ μου.
η ερωτηση ειναι εκτος τοπου και ιστοτοπου γιατι πολυ απλα τα μελη εδω μεσα πηδανε μονο μοντελαΈχουμε φωτό της φουρναρισας? Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι φακλανα
μονο ενας ειναι εδω γνωστος και σαν μελιτζανας που μπορει να σε βοηθησει να τον φαςΈχω παραγγείλει Μελιτζάνες φούρνου με φέτα και για το βράδυ (πήρα κάτι εύκολο καθώς θα δουλεύω οπότε θέλω να φάω κάτι στο διάλειμμα) Σπανακόρυζο,
κλασικά από Αχιλλέας Βεργίνα... μου φαίνεται πρέπει να τους πω ότι τους διαφημίζω στο bou μπας και μου κάνουν καμία έκπτωση ή έστω να με κεράσει τίποτα ο ντελιβεράς, δεν ξέρω...