Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.922
- Πόντοι
- 216
Δεν σου αξίζει ρεέφτιαξα μπέργκερ με μπιφτέκι μπλακ άνγκους αλλά αντί για μπριός το έκλεισα σε ριζογκοφρέτες
γνώμη σου
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Δεν σου αξίζει ρεέφτιαξα μπέργκερ με μπιφτέκι μπλακ άνγκους αλλά αντί για μπριός το έκλεισα σε ριζογκοφρέτες
γνώμη σου
γιατί όχι?Δεν σου αξίζει ρε
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια αλλα μην το τερματισουμε...Πάντως με αυτό εδώ το θρεντ κατάλαβα πόσο ίδιοι είμαστε γκέι και στρέιτ
Γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι μόνο εγώ τρώω κρέας κάθε μέρα
Δεν είναι όλοι στρέιτ εδώ μέσα τύπεΠάντως με αυτό εδώ το θρεντ κατάλαβα πόσο ίδιοι είμαστε γκέι και στρέιτ
Γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι μόνο εγώ τρώω κρέας κάθε μέρα
Στην Κατοχή δεν έτρωγαν λάδι και πάθαιναν του κόσμου τις ασθένειες...δεν έχεις δοκιμάσει γιαυτό δε ξέρεις τι χάνεις
Καλύτερα χωρίς,παρά με αυτήν την μαλακια το μπέικον από...γαλοπούλα. !Όχι είναι βαρυ
Κτηνωδια....έφτιαξα μπέργκερ με μπιφτέκι μπλακ άνγκους αλλά αντί για μπριός το έκλεισα σε ριζογκοφρέτες
γνώμη σου
Να μου λείπει...δεν έχεις δοκιμάσει γιαυτό δε ξέρεις τι χάνεις
Όλοι από τα χεράκια σου θα περάσουμε...ΟΛΟΙ...ξηγησου καμμία καλή τιμουλα για μέλη...Δεν τη τρωω. Εκτος του οτι ανακοινωθηκε πως δεν σερβιρεται ουτε καφές της παρηγοριας. Μην με ρωτησεις... δεν ήμουνα στο σπιτι που τον κλαιγανε για να ξερω αν ειχανε και μοιρολογιστρες. Πληρώνονται και με το κομματι αυτες.
κατι πρεπει να γινει με αυτα τα γαμω-φραιερ
Αυτα πρεπει να φταινε για τις τιμες του ρευματος και την κλιματικη αλλαγή , εχουμε περισσοτερα αιρ-φραιερ σε αυτη την χωρα απο πουτάνες ναπουμε
Πρεπει να βγαλει καποιος ανταγωνιστης καμιά βρωμα οτι ειναι καρκινογονα ναπουμε να τα πετάξουν ολοι...
χαιρετισμούς στη γκαυλιάρα φουρνάρισσα .Καφέ εσπρεσακι, τυρόπιτα στριφτη, καί κέρασμα κρουσανακια βουτύρου.
Καλημέρα κύριοι.
Φασολάδα με σαρδέλες μαρινάτες , δύο φρατζολες ψωμί , τυρί φέτα .
Θα σφάξω και ένα σαλάμι Λευκάδος που βρήκα πρόχειρο
Από υγρά , zero