κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Μπούτι κοτόπουλο, λίγο αρνί, λίγο από γιουβέτσι, ντομάτα. Μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι. Μια παστουλα για επιδόρπιο.
σε εχουν κλεισει σε γηροκομείο μαν ;Μπούτι κοτόπουλο, λίγο αρνί, λίγο από γιουβέτσι, ντομάτα. Μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι. Μια παστουλα για επιδόρπιο.
Τύπε που σε έχουνε κλεισμένο?Μπούτι κοτόπουλο, λίγο αρνί, λίγο από γιουβέτσι, ντομάτα. Μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι. Μια παστουλα για επιδόρπιο.
ζουμε το ιδιο δραμα σημερα,ασε με.Εγω φασολακια σημερα
Αν είναι σαν το γηροκομείο του Αντ1 που γουστάρω την προεδρινα ...θέλω στοιχεία...για έναν συγχωριανο μου να μάθω κάποια πράγματα.σε εχουν κλεισει σε γηροκομείο μαν ;
Αν είσαι στην έρημο η αθλητής ,ναι...αλλιώς απλά δεν χρειάζεται.κανονικά πρέπει να πίνεις 7λίτρα νερό την ημέρα
αυτό είναι το σωστό
κάνω και απόσβεση στην χέστρα και το καζανάκι
ΆρχονταςΜεσημέρι, Φακές , ελιές Καλαμών και σαρδέλα κονσέρβα Lucas πικάντικη . Παξιμάδι κριθαριού και φέτα Καλαβρύτων
αυτα πρεπει να ειναι διαβασμενα απο γεροντους να ξερειςιχθυοτροφειου Βατοπεδιου απο Μασουτη
Θα γίνω περδίκιΚαί πώς θα πάμε στον ανθρωπα
τι 7 λιτρα ρε ποιος τα λεει αυτα Δοκτορ Ζιβαγκο να πουμε
Άμα πιω 7 λίτρα θα μου τρέχει το νερό από τα αυτιά
Ρωταει κατι μαλακιες τωρα...Θα γίνω περδίκι
Σας προσέχουν καλα στο γηροκομειο.Μπούτι κοτόπουλο, λίγο αρνί, λίγο από γιουβέτσι, ντομάτα. Μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι. Μια παστουλα για επιδόρπιο.
Τσακω και τηλέφωνο ΑγγελικήςΚρέμα βανίλια γλυκό για απογευματινό..
Βυσσινάδα.
Πατάτες φούρνου baby