athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.554
- Πόντοι
- 12.756
ιωση ευτυχωςΠεραστικά..
Κινέζικη πανούκλα έπαθες η κάτι σε στραμπουληγμα;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ιωση ευτυχωςΠεραστικά..
Κινέζικη πανούκλα έπαθες η κάτι σε στραμπουληγμα;;
Ωραίος...ιωση ευτυχως
Ρε τυπε τι φαση με το νερο...μου θυμιζεις μια παλια μηχανη που εχω και εχει τρυπα το ψυγειο και πρεπει να το συμπληρωνω καθε μισαωρο οσο δουλευεινερό 1.5Λ
Στουρμπανφυρερ μου τα αριστερα σκουλικια μας αφηνουν σιγα σιγα..προτεινω να δωσουμε εμφαση στους αναρχες,απατριδες ΚΑΙ στον ΓΚΛΕΤΣΟΩραίος...
Δεν σώζονται αυτοί ούτε με τις δωδεκαποντες γόβες της Τζάκρη...Στουρμπανφυρερ μου τα αριστερα σκουλικια μας αφηνουν σιγα σιγα..προτεινω να δωσουμε εμφαση στους αναρχες,απατριδες ΚΑΙ στον ΓΚΛΕΤΣΟ
Ρε τυπε τι φαση με το νερο...μου θυμιζεις μια παλια μηχανη που εχω και εχει τρυπα το ψυγειο και πρεπει να το συμπληρωνω καθε μισαωρο οσο δουλευει
Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις και εσυ καμια διαρροη?
κανονικά πρέπει να πίνεις 7λίτρα νερό την ημέραΡε τυπε τι φαση με το νερο...μου θυμιζεις μια παλια μηχανη που εχω και εχει τρυπα το ψυγειο και πρεπει να το συμπληρωνω καθε μισαωρο οσο δουλευει
βουκολε φιλε μου που θα παει η τιμη του λαδιου φετος;Ρε τυπε τι φαση με το νερο...μου θυμιζεις μια παλια μηχανη που εχω και εχει τρυπα το ψυγειο και πρεπει να το συμπληρωνω καθε μισαωρο οσο δουλευει
τι 7 λιτρα ρε ποιος τα λεει αυτα Δοκτορ Ζιβαγκο να πουμεκανονικά πρέπει να πίνεις 7λίτρα νερό την ημέρα
αυτό είναι το σωστό
κάνω και απόσβεση στην χέστρα και το καζανάκι
Άμα πιω 7 λίτρα θα μου τρέχει το νερό από τα αυτιάκανονικά πρέπει να πίνεις 7λίτρα νερό την ημέρα
αυτό είναι το σωστό
κάνω και απόσβεση στην χέστρα και το καζανάκι
βουκολε φιλε μου που θα παει η τιμη του λαδιου φετος;
Δεν θα πεσει οσο λεγανε,γιατι οι εκτιμησεις για την φετινη παραγωγη ηταν υπεραισιοδοξες... μην ειναι στα ιδια και παραπανω στο τελος, θα δειξει μεχρι τον Νοεμβριοβουκολε φιλε μου που θα παει η τιμη του λαδιου φετος;
πω ρε πουστη ευτυχως εχω ακομα...απο του χρονου θα αρχισω να αγοραζω παλιΔεν θα πεσει οσο λεγανε,γιατι οι εκτιμησεις για την φετινη παραγωγη ηταν υπεραισιοδοξες... μην ειναι στα ιδια και παραπανω στο τελος, θα δειξει μεχρι τον Νοεμβριο
εγώ το λέωτι 7 λιτρα ρε ποιος τα λεει αυτα Δοκτορ Ζιβαγκο να πουμε
ενταξει seems legit φιλε-παθολογεεγώ το λέω
εντάξει 7 είναι υπερβολή αλλά 3-4 μια χαρά είναιΆμα πιω 7 λίτρα θα μου τρέχει το νερό από τα αυτιά
νερό είναι όχι βότκαενταξει seems legit φιλε-παθολογε
Έλα ρε μαν, φευγάτο έφαγε από την καντίνα του βενέτση.Mια φαντασμαγορια εισαι ρε πουστη μου ,πως μας πετσοκοβεις ετσι με φαγητα που ουτε καν τα εχουμε ακουσει
Εγω φασολακια σημερα
Έλα ρε μαν, φευγάτο έφαγε από την καντίνα του βενέτση.
Fegato Ala veneziana = φευγάτο από τον βενέτση