argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.073
- Πόντοι
- 9.297
Το αποτελειωσες με χαριστική βολή...Εγώ μαν και τους κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα τους παραγγέλνω γεμιστούς με κιμά ...
Το αποτελειωσες με χαριστική βολή...Εγώ μαν και τους κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα τους παραγγέλνω γεμιστούς με κιμά ...
Πρόβειο;;;Κι εγώ τα τρώω ορφανά αλλά μόνο το απέξω
τώρα ψάχνω μια μικρή μηχανή κιμά να τα φτιάχνω με ΠΡΟΒΕΙΟ κιμά
Όχι είναι πιο νόστιμα, σουτζουκάκια, ντολμαδάκια, γεμιστά με πρόβειο κιμά.Πρόβειο;;;
Τουρκεψες μαν;;;
Ταμπουλε Αργυρο τετοιε μου..Νάντια Μπουλέ;
To πρόβειο παραπέμπει σε λαθρολαγνικο...θέλω χοιρινό ,να με μυρίζει ο λάθρο και να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν του ταιριάζει .Όχι είναι πιο νόστιμα, σουτζουκάκια, ντολμαδάκια, γεμιστά με πρόβειο κιμά.
αλλά τα κρεοπωλεία δεν μπορούν να κόψουν στην ίδια μηχανή διαφορετικό κιμά
και δεν πουλάνε.
Κι έλεγα μήπως την τουμπαρες την Νάντια....Ταμπουλε Αργυρο τετοιε μου..
Τύπε το "τυρογκοφρέτες" ακούγεται υποσχόμενο και πιασάρικο.θα μπορούσα να γράψω και ρυζοκροκέτες
ή τυρογκροφρέτες
απλά για την διανομή στην βόρειο Ελλάδα θα πρέπει το brand να είναι κασερογκοφρέτεςΤύπε το "τυρογκοφρέτες" ακούγεται υποσχόμενο και πιασάρικο.
Ψήσου να κάνουμε επιχειρηματικό βήμα.
Αμα βγάλουμε φράγκα, θα πάρουμε κι εμείς μάγειρα σαν τον cost
Κασερογκοφρετες στα Βορεια.απλά για την διανομή στην βόρειο Ελλάδα θα πρέπει το brand να είναι κασερογκοφρέτες
μάλλον τυρόπιτεςΚασερογκοφρετες στα Βορεια.
Στα νότια διαμερίσματα πως θα λέγονται;
Τι είναι η γραβιεροπιτα ;;;;; Κασσερι κασσεροπιτα δλδ όπως λένε εδώ πάνωΤυρόπιτα ταψιού 2 κομμάτια γραβιεροπιτα χυμό και τωρα καφε
Έχει γραβιέρα όχι κασέριΤι είναι η γραβιεροπιτα ;;;;; Κασσερι κασσεροπιτα δλδ όπως λένε εδώ πάνω
Κίτρινα κ τα δυο ..άρα σκληρό κασσερι στρογγυλοΈχει γραβιέρα όχι κασέρι
Έχει γραβιέρα όχι κασέρι
Ακριβώς ΝΟ1
ΕτσιΚίτρινα κ τα δυο ..άρα σκληρό κασσερι στρογγυλο
Eλα ντε...περιμένω διευκρινιστική τοποθέτηση κι εγώ.Τι είναι η γραβιεροπιτα ;;;;; Κασσερι κασσεροπιτα δλδ όπως λένε εδώ πάνω