Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.020
- Πόντοι
- 28.246
Μπηκε και ψηφοφορια, ονομαστικη, για τα γεμιστα.Ποτέ δεν έχω φάει ορφανά γεμιστά, το φαγητό πρέπει να έχει πρωτεΐνη.
Να μπει ονομαστική ψηφοφορία.
Μπηκε και ψηφοφορια, ονομαστικη, για τα γεμιστα.Ποτέ δεν έχω φάει ορφανά γεμιστά, το φαγητό πρέπει να έχει πρωτεΐνη.
Να μπει ονομαστική ψηφοφορία.
Προβλέπω εθνικό διχασμό!ψήφισα
Η επομενη ψηφοφορια συνοδευτικου σε φαγητο να δεις τι χαμουλης θα γινει.Θα γίνει το νήμα σαν του Ζανκλώ που έδωσε μάχη για να βγάλει τις Αλβανίδες πρώτες
ρε μουνη εσκασα σημερα...1 ντελουξ εξτριμ τσιζμπεργκερ και ενα εξτριμ χανγκοβερΜεσημέρι ελαφρύ γεύμα (ένεκα ζέστης)
Τρία αυγουλάκια τηγανιτούλια , ψωμί από φούρνο γειτονιάς , σαλάτα ντοματίνια , φέτα. , ένα σνίτσελ και σβήσιμο με μπύρα και σταφύλια
ευτυχως που είχε ζέστηΜεσημέρι ελαφρύ γεύμα (ένεκα ζέστης)
Τρία αυγουλάκια τηγανιτούλια , ψωμί από φούρνο γειτονιάς , σαλάτα ντοματίνια , φέτα. , ένα σνίτσελ και σβήσιμο με μπύρα και σταφύλια
Βράδυ θα παίξει barbequeρε μουνη εσκασα σημερα...1 ντελουξ εξτριμ τσιζμπεργκερ και ενα εξτριμ χανγκοβερ
σβησιμο με ζιρο αλλα πεθαινω ακομα
Τα αυγα στο τηγανι θελουν και πατατα τηγανιτη αλλα ζεστη θα μου πεις.Μεσημέρι ελαφρύ γεύμα (ένεκα ζέστης)
Αυγά στο τηγάνι με σύγκλινο....Τα αυγα στο τηγανι θελουν και πατατα τηγανιτη αλλα ζεστη θα μου πεις.