Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.271
- Πόντοι
- 28.246
Ευτυχώς το έφερε γρήγορα. Έτοιμος ήμουνα να αρχίσω τη γκρίνιαΤη γαμιολα
Ευτυχώς το έφερε γρήγορα. Έτοιμος ήμουνα να αρχίσω τη γκρίνιαΤη γαμιολα
Έπρεπε να τον πιασεις από το σβερκο, να του δώσεις δυο φάπες και να του πεις "το λουκάνικο δε θα το αργείς, ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!!Ευτυχώς το έφερε γρήγορα. Έτοιμος ήμουνα να αρχίσω τη γκρίνια
Πιο καλός ο καφές με τα πτιφουρ ...για απόγευμα βέβαια.Τώρα πτιφουρ πραλινας, κέικ μπανάνας, και τσάι με γεύση μάνγκο
Της πουτανας έγινε απόψε. Άντεξε ο πουστης ο πουστης ο Τζον
Χωριάτικη, τυροκαυτερη, σαγανάκι, χόρτα, κοντοσούβλι, λουκάνικο, 1 κιλό προβατίνα, ψωμιά ψημένα, μπύρες.
Και τώρα φέρνει παγωτό.
Η ψευδαίσθηση ότι έφαγες ελαφριά και υγιεινά....Σουτζουκάκια κοκκινιστά .
Πατάτες τηγανητές .
Τυρί φέτα .
Ψωμιά .
Κοακόλα zero .
Μου κλείνει το μάτι ένα μιλφειγ από το ψυγείο , ενδεχομένως να το κουτουπώσω και αυτό
Τύπε δε σε βλέπω καλά...Μετά τους πρωινούς καφέδες, ένα σάντουιτς με αβοκάντο, καλαμπόκι, ρόκα και σπανάκι στα βιαστικά.
Τύπε δε σε βλέπω καλά...
Να είσαι κοντά σε τουαλέτα....
Μην σε πιάσει στον δρόμο....
Το αβοκάντο είναι θάνατος...
Μπα. Είμαι δυνατός παίκτης, δεν έχω τέτοια θέματα. Αλλά ναι, καλού-κακού δεν έβαλα λάδι. Και ναι, στο γραφείο έχουμε και τουαλέτα.
Ούτε με 1000€ δεν το τρώω αυτό....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αίμα θα με πάει αυριο
φαση απο τον 5ο τελικο πρωταθληματοςΈτσι στον έχω κάνει γαμιόλα
Στα όνειρα σου μπορεί...Έτσι στον έχω κάνει γαμιόλα
Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει και εγώ ρε μλκ σε διακοπές ...Η ψευδαίσθηση ότι έφαγες ελαφριά και υγιεινά....
Μου θυμίζεις 3 χοντρές σε ταβέρνα παλιότερα σε νησί....
Κατέβασαν όλον τον κατάλογο,τρόμαξα και εγώ με αυτά που άκουσα ότι πήρανε....
Παϊδάκια,κοντοσούβλια,κοκορέτσια,τηγανιές,για φρούτο πήραν γαρίδες,μαρίδες,σαρδέλες,καλαμάρια,λαίλαπα.....4 άντρες (πλήν Άντζελο) δεν τα τρώμε αυτά.
Και ρωτάει ο σερβ τι θα πιείτε κορίτσια(Όρκες έπρεπε να πεί)και απάντησαν "Μα φυσικά κόκα κόλα ζίρο"....
Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει και εγώ ρε μλκ σε διακοπές ...
Παρήγγειλα ΟΛΟ τον κατάλογο , μετά λέει ο σερβιτόρος τι θα πιείτε ?
Του λέω εμένα φέρε μου μια zero ...
Με κοιτάζει κάπως έτσι
Και απαντά : καλά , φάε δύο φέτες ψωμί λιγότερες και πιες μία κανονική κοακολα γιατί δεν έχω zero ...