Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.020
- Πόντοι
- 28.246
Ειδες τις κουφαλες; Μην δουν καποιον να βρισκει προκοπη στην ζωη του, αμεσως.Για νά μου φάνε την φουρναρισα; Μπα......
Ειδες τις κουφαλες; Μην δουν καποιον να βρισκει προκοπη στην ζωη του, αμεσως.Για νά μου φάνε την φουρναρισα; Μπα......
Μην μας ξεχάσεις, φιλε. Μια παρεα ειμαστε.Χαλάλι σας . Θα βρούμε άλλες .
Γεμάτο φούρνους το λεκανοπέδιο και όλες είναι φορτωμένες
Πριιιιιιτσσσς να πας στην δικιά σουΜην μας ξεχάσεις, φιλε. Μια παρεα ειμαστε.
Φούρνοι πολλοί, φουρναρισα όμως με κωλαρακι σπέσιαλ ΜΙΑ !!!!!Χαλάλι σας . Θα βρούμε άλλες .
Γεμάτο φούρνους το λεκανοπέδιο και όλες είναι φορτωμένες
Το ψωμάκι καλό ?Γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικο χωριάτικο μέσα, εννοείτε φέτα, συνοδεία σαλάτα μαρούλι καί φρέσκο ψωμί χωριάτικο.
Στό τέλος παγωτακι για τήν δροσιά
Θα πλερώ μαν .Αντε να χαθειτε ρε μουνηδες. Ενα γκομενακι βρηκα και εγω και κοιτατε να μου το φατε.
Να πατε στον φουρνο του καθηγητη.
ΣπέσιαλΤο ψωμάκι καλό ?
Ρε θά μας ματιασετεΘα πλερώ μαν .
Δε θέλουμε τζάμπα
Σας παρακαλω, κυριε. Το κοριτσι είναι απο σπιτι. Της φτωχολογιας. Σηκωνεται απο τις πέντε, να φουρνισει και να πουλησει τυροπιτες και καφεδες.Θα πλερώ μαν .
Δε θέλουμε τζάμπα
Κατσε να δεις αποψε με τον βαζελακο τον @Τζον Τζον τι θα γινει. Τον παιζω στην εδρα του.Μια χαρά όλοι ρε μουνια ζωαρες κάνετε...
Έχασες...Κατσε να δεις αποψε με τον βαζελακο τον @Τζον Τζον τι θα γινει. Τον παιζω στην εδρα του.
Εκεί εσύ με το ζάχαρο κ συνεχίζεις τηγανητη πατάταΣτην αγαπημενη μου churrascaria (ψησταρια) παλι με unlimited κρεατικο στα καρβουνα +σαλατες +συνοδευτικα +λοιπα φαγητα +επιδορπια
Αμα εχεις φαει για μεσημέρι, θα μου κλασεις...Έχασες...
Είμαι με ένα σάντουιτς όλη μέρα ρε μπουστηδες
Υπαρχουν και οι δυσκολες μερες. Υπομονη.Είμαι με ένα σάντουιτς όλη μέρα ρε μπουστηδες
Εχω τυψειςΕκεί εσύ με το ζάχαρο κ συνεχίζεις τηγανητη πατάτα
Ρε εμείς μόνο ψωμί θα αγοράσουμεΓια νά μου φάνε την φουρναρισα; Μπα......