gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.383
- Πόντοι
- 4.027
Οικοδομή μαν? Ή βαμβακι?εγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω
Οικοδομή μαν? Ή βαμβακι?εγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω
Σπάσε και ένα κρεμμύδιεγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω
δημόσιο μαν κουρεύουμε το γκαζόν του δημάρχουΟικοδομή μαν? Ή βαμβακι?
πως το σπάω? το κοπανάω στο κεφάλι μου?Σπάσε και ένα κρεμμύδι
Μη φωνάζεις ηρεμα μαν,μην σου κοπεί η ορεξηΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ
Ο ντελιβερας ειναι του μαγαζιου , αν ηταν κανας ιφουντας η βολτάς θα είχε ασυλία
Τσάκα και μια ΆΜΣΤΕΛδημόσιο μαν κουρεύουμε το γκαζόν του δημάρχου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πως το σπάω? το κοπανάω στο κεφάλι μου?
Πάρε κουλουράκι από την φουρναρισα μην ακούς τίς κακές γλώσσες εδώ, ζηλεύουνΚλασσικά εσπρέσσο για πρωινό κι επειδή βαριόμουν να αλείψω ψωμιά και φρυγανιες πήρα ζαμπονοτυρόπιτα από τη φουρναρισσα. Ήθελε να προσφέρει κουλούρι αλλά δε δέχθηκα...
Στο ταμείο ήταν ή έκοβε κρέατα με το μπαλτά?Σήμερα πήγα σε ενα καινούργιο κρεοπωλείο οπου γνώρισα την Εμμανουέλα - Κρεοπώλισσα - 1.80 - 22 χρονών - Ξανθιά Μαλλιά.
Αγόρασα Ρολό Μοσχάρι Γεμιστό.
Μεσημεριανό..
Φακές
Φέτα Καλαβρύτων
Ελιές Πάτμου
Ταλαγανι.
Γλυκό : Μουσταλευριά.
Τύπε σε έκαψε και εσένα ο πρετζετζίκης ?Πεσκανδρίτσα σοτέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα βατόμουρου, σαλάτα αμπελοφάσουλα με βινεγκρέτ μουστάρδας Ντιζόν με σιναπόσπορο. Κρασάκι από Sauvignon Blanc κτήματος Αβαντίς.
Την κανελώνεις την μουσταλευριά?Σήμερα πήγα σε ενα καινούργιο κρεοπωλείο οπου γνώρισα την Εμμανουέλα - Κρεοπώλισσα - 1.80 - 22 χρονών - Ξανθιά Μαλλιά.
Αγόρασα Ρολό Μοσχάρι Γεμιστό.
Μεσημεριανό..
Φακές
Φέτα Καλαβρύτων
Ελιές Πάτμου
Ταλαγανι.
Γλυκό : Μουσταλευριά.
Πάρε και μουστάρδαΓια μεσημέρι ο μάγειρας φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες με σως μουστάρδας, πατάτες τηγανητές, και λαχανακια Βρυξελλών
Σε κρεοπωλείο πήγες ή σε κάνα μασατζίδικο φίλος?Σήμερα πήγα σε ενα καινούργιο κρεοπωλείο οπου γνώρισα την Εμμανουέλα - Κρεοπώλισσα - 1.80 - 22 χρονών - Ξανθιά Μαλλιά.
Έτσι ακριβώς. Και εγώ διαβάζω το νήμα και σκέφτομαι που τα βρίσκουν τα λεφτά ρε πούστη μουρε πως να γραψω εγω τωρα μετα απο ολα αυτα που διαβαζω,για τις ταπεινες γοπες που εφαγα με σαλατα χορτα ιταλικα και φετα?
πρεπει να ανοιχτει αλλο νημα για μας τα φτωχα μελη του σαιτ.
εδω ολο γκουρμε εχει