gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 4.965
Όχι φυσικά! Τι με πέρασες, μπουστη?Πήρες και λουκανικόπιτα από φούρναρη?
Όχι φυσικά! Τι με πέρασες, μπουστη?Πήρες και λουκανικόπιτα από φούρναρη?
Όχι,εδώ δεν έχουμε μπούστηδες....Όχι φυσικά! Τι με πέρασες, μπουστη?
Ε, έχει ψωμί το θέμα!Ρε έχετε γαμηθεί με αυτές τις φουρνάρισσες εσύ και ο άλλος
Αμέσως να μιλήσεις ρε Κουτσούμπα.Πω ρε πουστη δε φταίει το παιδί ρε μαν
Ε, έχει ψωμί το θέμα!
Λουκάνικο μόνο από τον κρεοπώλη ή από τη χασαποταβέρναΠήρες και λουκανικόπιτα από φούρναρη?
Λουκάνικο μόνο από τον κρεοπώλη ή από τη χασαποταβέρνα
...φτύνει και τα κουκούτσια.Εντελώς "χειροποίητο".....
Βολικό το ντελιβερυ αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα.μια παραγγελία εκανα απ εξω και ηρθε η μιση λαθος
Τηλεφωνο στο μαγαζι και ο πρωτος που το σηκωσε ακουσε κατι Παναγίες και Χριστους που δεν προλαβε να παρει ανάσα.
Τωρα περιμένω το γνωστο , που μονοι τους παιρνουν πρωτοβουλια και φερνουν την σωστη τσαμπα .
Μολις ερθει ο ντελιβερας θα φαει μπουγελο , εχω ξεσυνδεσει το λαστιχο πίεσης που εχω για το γκαζον και θα το φαει ολο στην μαπα ή θα τον κρατησω όμηρο στο υπογειο καμια εβδομαδα , δεν ξερω ακομα , θα αποφασίσω σε λιγο
Ο ντελιβερας θα φάει μπουγέλο, κάποιος άλλος θα φάει ροχάλα και μιξα μαζί (τουλάχιστον δεν θα πληρώσει, θα είναι προσφορά του μαγαζιού).μια παραγγελία εκανα απ εξω και ηρθε η μιση λαθος
Τηλεφωνο στο μαγαζι και ο πρωτος που το σηκωσε ακουσε κατι Παναγίες και Χριστους που δεν προλαβε να παρει ανάσα.
Τωρα περιμένω το γνωστο , που μονοι τους παιρνουν πρωτοβουλια και φερνουν την σωστη τσαμπα .
Μολις ερθει ο ντελιβερας θα φαει μπουγελο , εχω ξεσυνδεσει το λαστιχο πίεσης που εχω για το γκαζον και θα το φαει ολο στην μαπα ή θα τον κρατησω όμηρο στο υπογειο καμια εβδομαδα , δεν ξερω ακομα , θα αποφασίσω σε λιγο
Αμάν πια με τα ρατσιστικά σχόλια,τρως λουκάνικοπίτα είσαι γκέι, είσαι στυλιστας είσαι γκέι, είσαι κομμωτής είσαι γκέι, είσαι μακιγιέρ είσαι γκέι, έχεις δεσμό με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ αμέσως να σε πούνε μπουστη!Όχι φυσικά! Τι με πέρασες, μπουστη?
Κωλομπαραδες ολοιΑμάν πια με τα ρατσιστικά σχόλια,τρως λουκάνικοπίτα είσαι γκέι, είσαι στυλιστας είσαι γκέι, είσαι κομμωτής είσαι γκέι, είσαι μακιγιέρ είσαι γκέι, έχεις δεσμό με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ αμέσως να σε πούνε μπουστη!
βγηκε απο την λιστα το μαγαζιΟ ντελιβερας θα φάει μπουγέλο, κάποιος άλλος θα φάει ροχάλα και μιξα μαζί (τουλάχιστον δεν θα πληρώσει, θα είναι προσφορά του μαγαζιού).
Οικοδομή μαν? Ή βαμβακι?εγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω
Σπάσε και ένα κρεμμύδιεγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω
δημόσιο μαν κουρεύουμε το γκαζόν του δημάρχουΟικοδομή μαν? Ή βαμβακι?
πως το σπάω? το κοπανάω στο κεφάλι μου?Σπάσε και ένα κρεμμύδι