Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
μια παραγγελία εκανα απ εξω και ηρθε η μιση λαθος :coffee:
Τηλεφωνο στο μαγαζι και ο πρωτος που το σηκωσε ακουσε κατι Παναγίες και Χριστους που δεν προλαβε να παρει ανάσα.

Τωρα περιμένω το γνωστο , που μονοι τους παιρνουν πρωτοβουλια και φερνουν την σωστη τσαμπα .

Μολις ερθει ο ντελιβερας θα φαει μπουγελο , εχω ξεσυνδεσει το λαστιχο πίεσης που εχω για το γκαζον και θα το φαει ολο στην μαπα ή θα τον κρατησω όμηρο στο υπογειο καμια εβδομαδα , δεν ξερω ακομα , θα αποφασίσω σε λιγο :coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Τηλεφωνο στο μαγαζι και ο πρωτος που το σηκωσε ακουσε κατι Παναγίες και Χριστους που δεν προλαβε να παρει ανάσα.

Τωρα περιμένω το γνωστο , που μονοι τους περνουν πρωτοβουλια και φερνουν την σωστη τσαμπα .

Μολις ερθει ο ντελιβερας θα φαει μπουγελο , εχω ξεσυνδεσει το λαστιχο πίεσης που εχω για το γκαζον και θα το φαει ολο στην μαπα ή θα τον κρατησω όμηρο στο υπογειο καμια εβδομαδα , δεν ξερω ακομα , θα αποφασίσω σε λιγο :coffee:
Να προσλάβεις μάγειρα σαν τον cost.
:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Να προσλάβεις μάγειρα σαν τον cost.
:coffee:
εχω την καριολα , τι την πληρωνω
απλα ειπα να κάνω μια αλλαγη σημερα και να παρω σφολιατες ..
Τελικά θα παρω λιγο δυναμιτη και θα παω το βραδυ μία βόλτα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006

Τωρα περιμένω το γνωστο , που μονοι τους παιρνουν πρωτοβουλια και φερνουν την σωστη τσαμπα .

Πω ρε πουστη δε φταίει το παιδί ρε μαν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Πω ρε πουστη δε φταίει το παιδί ρε μαν

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ !!!
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ
Ο ντελιβερας ειναι του μαγαζιου , αν ηταν κανας ιφουντας η βολτάς θα είχε ασυλία

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Ε, έχει ψωμί το θέμα!
rupaul-bread.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297

Βολικό το ντελιβερυ αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.323
Πόντοι
446

Ο ντελιβερας θα φάει μπουγέλο, κάποιος άλλος θα φάει ροχάλα και μιξα μαζί (τουλάχιστον δεν θα πληρώσει, θα είναι προσφορά του μαγαζιού).

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.532
Πόντοι
3.556
Όχι φυσικά! Τι με πέρασες, μπουστη?
Αμάν πια με τα ρατσιστικά σχόλια,τρως λουκάνικοπίτα είσαι γκέι, είσαι στυλιστας είσαι γκέι, είσαι κομμωτής είσαι γκέι, είσαι μακιγιέρ είσαι γκέι, έχεις δεσμό με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ αμέσως να σε πούνε μπουστη!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Αμάν πια με τα ρατσιστικά σχόλια,τρως λουκάνικοπίτα είσαι γκέι, είσαι στυλιστας είσαι γκέι, είσαι κομμωτής είσαι γκέι, είσαι μακιγιέρ είσαι γκέι, έχεις δεσμό με τον @ΑΝΤΖΕΛΟ αμέσως να σε πούνε μπουστη!
Κωλομπαραδες ολοι:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Ο ντελιβερας θα φάει μπουγέλο, κάποιος άλλος θα φάει ροχάλα και μιξα μαζί (τουλάχιστον δεν θα πληρώσει, θα είναι προσφορά του μαγαζιού).
βγηκε απο την λιστα το μαγαζι :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
εγώ σε λίγο θα φάω δεκατιανό έχω φέρει ελιές ψωμί και ντομάτα μέσα σε καρό πετσέτα θα ξαποστάσω να ρημαδοφάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom