Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Τα καλαμακια ητανε δεκα ή οι πατατες;Πήρα από ζαχο καλαμάκια κοτόπουλο 10 πατατες σαλάτα μπύρα.
Τα καλαμακια ητανε δεκα ή οι πατατες;Πήρα από ζαχο καλαμάκια κοτόπουλο 10 πατατες σαλάτα μπύρα.
Πάρε και λίγο σως από κεφίρΠήρα από ζαχο καλαμάκια κοτόπουλο 10 πατατες σαλάτα μπύρα.
Καλαμάκια ρεΤα καλαμακια ητανε δεκα ή οι πατατες;
Επειδη εχω ρεπο για καλο εχω παρει μια κοντοσουβλι και τρια καλαμακια χοιρινά. Αν δεν πεσει υπνος αποψε, θα πεσει φαι. Θα καταλληξω στο νοσοκομειο λες;Καλαμάκια ρε
Ψηφίζω ΗλέκτραΒραδινό..
Σήμερα ο Μάγειρας του coast με επισκέφτηκε και μου πρότεινε να του κάνω μια προσφορά συνεργασίας..
Μαγειρίτσα με μανιτάρια
Πατάτες τηγανιτές με ταλαγανι Ηπείρου..
Η Ηλέκτρα ζήλεψε και φόρεσε μία μικροσκοπική φούστα χωρίς εσώρουχα.
Πήγε στη κουζίνα και έφτιαξε
Σουφλέ με ζαμπόν μπέικον και διπλό τυρί Νουνού Γκουντα.
Ο Μάγειρας του coast άκουσε την προσφορά μου και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει..
Η Ηλέκτρα μου ζήτησε συνάντηση με τον @dimigoall
Γλυκό : κάτι Extreme
Παπαρδελες με μέλι και σιρόπι βύσσινο..
Αηδιασα..
Αλλά η Ηλέκτρα μου είπε ότι τις έκανε για να θυμώσω και να απελευθερώσω το σεξουαλικό κτήνος που κρύβω μέσα μου
Στη συνέχεια μου είπε ότι αν της πω δίνει Γκρόβερ σε Μέντορα και @professor x .
Αρκεί να μην προσλάβω τον Μάγειρα του coast.
Για ένα μπάλωμα που θέλω να κάνω, με κάτι υγρασίες, θα βοηθήσουν οι ριζογκοφρέτες λες?Η αλήθεια είναι ότι η ντουροστίκ είναι χορηγός της εταιρείας μου
οι ριζογκοφρέτες κάνουν ακόμα και για ηλεκτροσυγκόλλησηΓια ένα μπάλωμα που θέλω να κάνω, με κάτι υγρασίες, θα βοηθήσουν οι ριζογκοφρέτες λες?
Καναδεζικη θέλει ρε μαν τι ξυλοφουρνο ναπουμεΠάρε από corleone στο ξυλοφουρνο ωραια ζύμη και μου λες Άλιμος άνω καλαμακι.
Καλη είναι ρε μαν πολυ ωραιαΚαναδεζικη θέλει ρε μαν τι ξυλοφουρνο ναπουμε
Άμα έχουν και πιστοποίηση ISO 9000 θα τις προτιμήσω.οι ριζογκοφρέτες κάνουν ακόμα και για ηλεκτροσυγκόλληση
Αντε να του δώσω άλλη μια επιλογα.Καλη είναι ρε μαν πολυ ωραια
Ξέρω μαν εκει μενω,και verona πολύ καλή.Αντε να του δώσω άλλη μια επιλογα.
Καμπέρα Ηλιουπολη.
Κανείς δεν έβαλε ανανά. Σε σαμποτάρουν, να ξέρεις!Βραδινό..
Σήμερα ο Μάγειρας του coast με επισκέφτηκε και μου πρότεινε να του κάνω μια προσφορά συνεργασίας..
Μαγειρίτσα με μανιτάρια
Πατάτες τηγανιτές με ταλαγανι Ηπείρου..
Η Ηλέκτρα ζήλεψε και φόρεσε μία μικροσκοπική φούστα χωρίς εσώρουχα.
Πήγε στη κουζίνα και έφτιαξε
Σουφλέ με ζαμπόν μπέικον και διπλό τυρί Νουνού Γκουντα.
Ο Μάγειρας του coast άκουσε την προσφορά μου και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει..
Η Ηλέκτρα μου ζήτησε συνάντηση με τον @dimigoall
Γλυκό : κάτι Extreme
Παπαρδελες με μέλι και σιρόπι βύσσινο..
Αηδιασα..
Αλλά η Ηλέκτρα μου είπε ότι τις έκανε για να θυμώσω και να απελευθερώσω το σεξουαλικό κτήνος που κρύβω μέσα μου
Στη συνέχεια μου είπε ότι αν της πω δίνει Γκρόβερ σε Μέντορα και @professor x .
Αρκεί να μην προσλάβω τον Μάγειρα του coast.
Κλασικο πρωινό γυμνασίου.... ΧαχαχαχαΠρωινό..
Η Καργιόλα η Ηλέκτρα απο το γαμήσι που της έριξα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Αναγκάστηκα και πήγα στο Φούρνο και πήρα Ζαμπονοτυρόπιτα με Μίλκο.
Καλό χεσιμο!Πρωινό..
Η Καργιόλα η Ηλέκτρα απο το γαμήσι που της έριξα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Αναγκάστηκα και πήγα στο Φούρνο και πήρα Ζαμπονοτυρόπιτα με Μίλκο.