cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 3.556
Ναι τύπε καί έφυγε για ΣαντορίνηΗ Γκλόρια καλά? Γύρισε από Μύκονο?
Ναι τύπε καί έφυγε για ΣαντορίνηΗ Γκλόρια καλά? Γύρισε από Μύκονο?
Έχω μία φιλενάδα ...Τό καλύτερο μέλι μακράν.
Υ.Γ καί για αλλά κόλπα επίσης τό καλύτερο
Καλή ή φιλενάδα;Έχω μία φιλενάδα ...
Να δείς τι μέλι βγάζει ...
Τύφλα να χει το θυμαρίσιο
Μόνο μέλι έχει? Τηγανιτα τίποτα? Ή έστω κουλούρι?Έχω μία φιλενάδα ...
Να δείς τι μέλι βγάζει ...
Τύφλα να χει το θυμαρίσιο
Ο Σκαρμούτσος στην εκπομπή του είχε δείξει ένα τέτοιο μαγαζί στου Ζωγράφου/Ιλίσια. Άμα το ψάξεις λίγο θα το βρειςψαχνω κλασσικη πιτσαρια με την παλια πιτσα ταψακι που εκαναν με αμφιβόλου κιτρινα τυρια .. με την αφρατη ζυμη , τυπου καναδεζικη
Πορτο Φινο και ο αλλος που ειναι πανω στην Ερυθραια ειναι γνωστοι , άλλα μαγαζια θελουμε
πρακτικα θελουμε κανα τυπο που ειχε ιδιοκτητο μαγαζι , ντεμπελαρας , που εμαθε μονο αυτο να κανει και συνεχιζει το μαγαζι αυτος η κανας κομμουνιστης γιος του ή γαμπρος
Ακουω προτάσεις
Αθηνα ετσι .. οχι καμία στην Δράμα ναπουμε ..
Η αλήθεια είναι ότι η ντουροστίκ είναι χορηγός της εταιρείας μουΈτσι γίνεται ο αφρός πολυουρεθάνης. Ακριβώς έτσι!
Πίτσα Ζέα σου κάνει ?ψαχνω κλασσικη πιτσαρια με την παλια πιτσα ταψακι που εκαναν με αμφιβόλου κιτρινα τυρια .. με την αφρατη ζυμη , τυπου καναδεζικη
Πορτο Φινο και ο αλλος που ειναι πανω στην Ερυθραια ειναι γνωστοι , άλλα μαγαζια θελουμε
πρακτικα θελουμε κανα τυπο που ειχε ιδιοκτητο μαγαζι , ντεμπελαρας , που εμαθε μονο αυτο να κανει και συνεχιζει το μαγαζι αυτος η κανας κομμουνιστης γιος του ή γαμπρος
Ακουω προτάσεις
ετιέν & μπενβενούτοψαχνω κλασσικη πιτσαρια με την παλια πιτσα ταψακι που εκαναν με αμφιβόλου κιτρινα τυρια .. με την αφρατη ζυμη , τυπου καναδεζικη
Ακουω προτάσεις
εχω παρει τυπε .. δεν κάνειΠίτσα Ζέα σου κάνει ?
είχα δει και κατάστημα στη Γλυφάδα
ετιέν & μπενβενούτο
μπενβενούτο έχει τέτοια ζύμη και γενικά τίμια πίτσαβρε μαλακα και εσυ γραφεις σεντόνια και τωρα τσιγκουνευτηκες να γραψεις κατι παραπανω ;
Μπενβενουτο λες την παλιά αλυσίδα , - οχι δεν κανει
Ετιεν , δεν πιστευω να λες τον μαλακα στο Ψυχικό
Ζέας Νέα Σμυρνη στην Αιγαίου όχι από άλλο ζεα. Στη φλωρογλυφαδα δε στο φέρνει.εχω παρει τυπε .. δεν κάνει
ψαχνουμε κάτι τέτοιο , οπως η αριστερη , αν θυμασαι ολες οι πιτσες παλιά ετσι ηταν
Πάρε και καραμελεΓια σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε γεμιστά ορφανά με φέτα Καλαβρύτων και για επιδόρπιο κρεμοζελε
Πάρε από corleone στο ξυλοφουρνο ωραια ζύμη και μου λες Άλιμος άνω καλαμακι.βρε μαλακα και εσυ γραφεις σεντόνια και τωρα τσιγκουνευτηκες να γραψεις κατι παραπανω ;
Μπενβενουτο λες την παλιά αλυσίδα , - οχι δεν κανει
Ετιεν , δεν πιστευω να λες τον μαλακα στο Ψυχικό