rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.871
- Πόντοι
- 12.946
Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για χωριό Σαρακατσάνων.
Έχουν ωραία πράγματα εκεί....
Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για χωριό Σαρακατσάνων.
Έχουν ωραία πράγματα εκεί....
Πω ρε πουστη μια ντομάτα ψητή μια πιπερια λιγο κρεμμύδι μια πίτα 5 κρέατα γαμω σπίτι τουςΘα στα φέρει ο pipa-varkiza?
Ναι αυτό λέω.
Από πότε έχεις να φάς ρε μλκ?Περιμενω μια σπαγγέτι Ναπολι και μια σπαγγετι Φούρνου κοτοπουλο.
Πολύ σχετικός ο όρος "ξοφλημενος"...Mπούστηδες είναι η πλειοψηφία των μελών του μπου.
Κρυφομπούστηδων κιολας. Το παίζουν γαμιάδες και ξυλοδάρτες και είναι ξοφλημένοι 40ρηδες.
Από ποιον καριόλη μανΠω ρε πουστη μια ντομάτα ψητή μια πιπερια λιγο κρεμμύδι μια πίτα 5 κρέατα γαμω σπίτι τους
Γνήσιον κεμπατζιδικο βουλαΑπό ποιον καριόλη μαν
Πω ρε πουστη αλλος αυτος σπαγγέτι κοτόπουλοΑπό πότε έχεις να φάς ρε μλκ?
Σπαγγέτι κοτόπουλο?
Τώρα μένει να μας πείς ότι είσαι μπούστης....
ω θεε μουΓια να μην πάθει Αναφυλαξία.
Φαντάσου αν δεν ήταν και γνήσιο τι θα έτρωγεςΓνήσιον κεμπατζιδικο βουλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε πουστη αλλος αυτος σπαγγέτι κοτόπουλο
Έλα ντε γαμιολες άδεια μεριδα λεμε,αλλο για τη ποιότητα ήταν καλήΦαντάσου αν δεν ήταν και γνήσιο τι θα έτρωγες
Ρε φιλε απο την Βουλα παραγγειλες. Γκουρμεδιαρικη μερίδα θα ητανε. Φθηνιαρα δηλαδη.Έλα ντε γαμιολες άδεια μεριδα λεμε,αλλο για τη ποιότητα ήταν καλή
Μετά για βράδυ χαλαρά ένα μηλαράκι και ένα γιαούρτι κατσικίσιο και είμαι κομπλέ....
Εντερικά, το πρωί θα πάω τουαλέτα.
Φαγητα της αριστοκρατιας.Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά τα πράματα της ψηφοφορίας και βαριέμαι να γκουγκλαρω. ΑΠΕΧΩ μέχρι να μου στείλετε από μια καλη μερίδα ή να μπουν φαγητά των πελουσίων στη λίστα. Μαγειρα, φέρε τον αστακό και τη μαγιονεζα!
Τέρμα ανώμαλος μαν...Γνήσιον κεμπατζιδικο βουλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε πουστη αλλος αυτος σπαγγέτι κοτόπουλο
Πρόταση για γραμματική και συντακτική ανάλυση από τον κυριο Μπαμπινιώτη και την υπέροχη Βίκυ ΦλέσσαΠω ρε πουστη μια ντομάτα ψητή μια πιπερια λιγο κρεμμύδι μια πίτα 5 κρέατα γαμω σπίτι τους