Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.854
- Πόντοι
- 3.656
γιατί μήπως εγώ την έφτιαξα? μήπως ξέρω να φτιάχνω ομελέτες?Δεν πιστεύω να βάζεις κ εσύ μόνο ασπράδια,γιατί έχεις ήδη βεβαρημένο ποινικό μητρώο...
γιατί μήπως εγώ την έφτιαξα? μήπως ξέρω να φτιάχνω ομελέτες?Δεν πιστεύω να βάζεις κ εσύ μόνο ασπράδια,γιατί έχεις ήδη βεβαρημένο ποινικό μητρώο...
με τι τύπους συναναστρέφεσαιΠες τα ρε...
Πολλοί ντιντηδες τρώνε μόνο ασπράδια...και αποτριχωνουν την κωλοτρυπα...και τα πόδια...και το στήθος.
Eδω στο bou;με τι τύπους συναναστρέφεσαι
μήπως συχνάζεις και στο νήμα για τις ομαδικές μαλακίες?Eδω στο bou;
Yπαρχει ποικιλία ,Δόξα τω Θεώ ...
Oxι εγώ...αλλά αν στην ομελέτα βάζεις μόνο ασπράδια θα υποθέσω ότι είσαι έστω επισκέπτης στο νήμα αυτό με τις ομαδικές μαλακίες.μήπως συχνάζεις και στο νήμα για τις ομαδικές μαλακίες?
από νήματα με γαργαλιστές κωλοτρυπίδες εγώ δεν περνάω ούτε το mouse από πάνωOxι εγώ...αλλά αν στην ομελέτα βάζεις μόνο ασπράδια θα υποθέσω ότι είσαι έστω επισκέπτης στο νήμα αυτό με τις ομαδικές μαλακίες.
νομίζω ότι η πλειοψηφία των μελών είναι 50ριδεςMπούστηδες είναι η πλειοψηφία των μελών του μπου.
Κρυφομπούστηδων κιολας. Το παίζουν γαμιάδες και ξυλοδάρτες και είναι ξοφλημένοι 40ρηδες.
Μια φορά σε πήρε το μάτι μου στο νήμα "τραβελια με προσόντα"από νήματα με γαργαλιστές κωλοτρυπίδες εγώ δεν περνάω ούτε το mouse από πάνω
το αγαπημένο μου νήμα είναι αυτόΜια φορά σε πήρε το μάτι μου στο νήμα "τραβελια με προσόντα"
Πόσοι τα τρώτε αυτά?Μεσημεριανό.
Γαλοπούλα με γέμιση Ανανά.
Πατάτες Φούρνου
Ρώσικη Σαλάτα
Λουκάνικα στη σχάρα
Μανιτάρια Σωτέ
Αυγά Ποσέ
Γλυκο του κουταλιού κερασάκι
Τάρτα με σύκα
Ακτινίδια με Σαντιγί
Μπανάνες με Κορόμηλα.
Ναι αυτό το κακό έχει παραγινει...Πες τα ρε...
Πολλοί ντιντηδες τρώνε μόνο ασπράδια...και αποτριχωνουν την κωλοτρυπα...και τα πόδια...και το στήθος.
Μια φορά σε πήρε το μάτι μου στο νήμα "τραβελια με προσόντα"
το αγαπημένο μου νήμα είναι αυτό
Οι γαργαλιστες κωλοτρυπίδες είναι το λιγότερο... Έχει και τσαχπινογαργαλιαρηδες πούτσους. Δεν τα έχω δει εγώ, ένας φίλος, δεν τον ξέρετε...από νήματα με γαργαλιστές κωλοτρυπίδες εγώ δεν περνάω ούτε το mouse από πάνω
μη δείτε άνθρωπο να γυρνάει στα νήματα με τις κρυφές μαλαπέρδες αμέσως να τον ψέξετε
δε κρίνουμε μανΟι γαργαλιστες κωλοτρυπίδες είναι το λιγότερο... Έχει και τσαχπινογαργαλιαρηδες πούτσους. Δεν τα έχω δει εγώ, ένας φίλος, δεν τον ξέρετε...
Εγω μονο..Πόσοι τα τρώτε αυτά?
μη δείτε άνθρωπο να γυρνάει στα νήματα με τις κρυφές μαλαπέρδες αμέσως να τον ψέξετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε κρίνουμε μαν
έφυγε ο κασελάκης και αποθρασύνθηκαν τα πάντα
Εγω μονο..