Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια η τιμωρια οσων ψηφισαν γεμιστα ορφανα

• Δωρεαν γευμα γεμιστα ορφανα με ποντικοφαρμακο μεσα

• Να μην τους κανει ποτε κονε ο professor με την φουρναρισσα που ειχε σκοπο να ξηγηθει

• Απαγωγη και καθε μερα γεμιστα με κιμα μεχρι να τα φανε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.788
Πόντοι
11.096
Κάτσε ρε να γράψω μια φορά κι εγώ ο φτωχός,τις γκουρμεδιες που γράφετε τα εκλεκτά μέλη του μπου :grin::2funny:

Πρωινός μπουφές κύριοι με καφέδες βούτυρα μέλια μαρμελάδες τυρόπιτες μηλόπιτες τοστ αυγοφετες κέικ φρούτα αυγά βραστά ομελέτα κουλούρια Κορν φλεικς αρχιδια μύδια και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο.
Το καλύτερο είναι η θέα.
Να ξυπνάς και να βλέπεις γύρω σου τη φύση και να αναπνέεις οξυγόνο.
Ευτυχειτε,πάω στο καφενείο του χωριού για κουτσομπολιό και κάνα τσιπουράκι αργότερα.
Στείλε τίποτα καί από εδώ που την βγάλαμε με καφέ καί μπουγάτσα Αθήνας πάλι :confused:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.315
Πόντοι
22.886
Καφε φιλτρου γαλλικο με φιλτρο οικολογικο μη λευκασμενο σε πληρως ανοξειδωτη καφετιερα κρουασαν σπητικο απο τα χερια της γουρουνιτσας κατσικισιο βιολογικο βουτιρο ολυμπος και μαρμελαδα χωρις ζαχαρη φραουλα σπητικη της γουρουνιτσας.
Εκτός από Γκλόριες , Νεφέλες , Πηνελόπες μαγείρισσες και καμαριέρες εμφανίζεται ξαφνικά και μαγείρισσα γουρουνίτσα :tooth:

:respect: φίλε μου , είχα κάτι χρόνια να ακούσω αυτόν τον χαρακτηρισμό :2funny:

Pig Muppets GIF by Eisbären Berlin

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.788
Πόντοι
11.096
Εκτός από Γκλόριες , Νεφέλες , Πηνελόπες μαγείρισσες και καμαριέρες εμφανίζεται ξαφνικά και μαγείρισσα γουρουνίτσα :tooth:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: ρε μλκ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.196
Πόντοι
201

Γκλόριες , Νεφέλες , Πηνελόπες μπλιεχχχχχχ γουρουνιτσα μις πιγκυ καστανη και ποιο αδυνατη , γλυκεια,καυλωτικη ,τσαχπινογαργαλιαρα αλλα και γουρουνιτσα σε υαλοπωλειο οταν της ερθει ετσι γιατι της ηρθε γουσταρει και μπορει χαχα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536

muppetwiki-muppet-wiki.gif

:bigdick:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.385
Πόντοι
3.556
Σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε γαλαντομο κοτόπουλο σούβλας με πατάτες τηγανητές χωριάτικη σαλάτα και ρώσικη, η Γκλόρια με σέρβιρε στην τραπεζαρία της πισίνας και για γλυκό μου πρόσφερε τουλουμπακια, κάποια κρέμα περιμένω και από @ΑΝΤΖΕΛΟ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.882
Πόντοι
5.006
Ρύζι με τονο κρουτον καλαμπόκι καραψοβυχα ντομάτα αγγουρι μαγιονέζα.γαμαει και λίγο στο ψυγείο να είναι δροσερό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε γαλαντομο κοτόπουλο σούβλας με πατάτες τηγανητές χωριάτικη σαλάτα και ρώσικη, η Γκλόρια με σέρβιρε στην τραπεζαρία της πισίνας και για γλυκό μου πρόσφερε τουλουμπακια, κάποια κρέμα περιμένω και από @ΑΝΤΖΕΛΟ
Σαντιγί στα τουλουμπακια :2on1::2on1:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Μια χαρά,είναι και κοσέρ.
nodding-rabbi-jacob.gif

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.385
Πόντοι
3.556
Ρύζι με τονο κρουτον καλαμπόκι καραψοβυχα ντομάτα αγγουρι μαγιονέζα.γαμαει και λίγο στο ψυγείο να είναι δροσερό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαντιγί στα τουλουμπακια :2on1::2on1:
Τσακω και εσύ δροσερή σως από αγγούρακι καλυβιωτικο :cum::cum::cum:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.882
Πόντοι
5.006

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.410
Πόντοι
41.813
Καί για νά μήν ξεχνιόμαστε με τά νέα μέτρα....... για τόν καφέ.

FB_IMG_1725626670700.jpg

:tooth::tooth::tooth::tooth:
Μπορεί το κορίτσι να κάθεται δίπλα όταν οδηγώ με τον καφέ εκεί που είναι τώρα και να πίνουμε από κει;:grin:
Οπουδήποτε αλλού θέλουμε βάζουμε χέρι;:grin:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.788
Πόντοι
11.096
Μπορεί το κορίτσι να κάθεται δίπλα όταν οδηγώ με τον καφέ εκεί που είναι τώρα και να πίνουμε από κει;:grin:
Οπουδήποτε αλλού θέλουμε βάζουμε χέρι;:grin:
Είπαν απαγορεύεται ό καφές στό αμάξι.
Πρώτον ό καφές δεν είναι στό αμάξωμα αλλά σέ άλλο σημείο :grin:άρα πίνουμε ελεύθερα.

Τώρα αν καταλάθος αντί για τό καλαμάκι τού καφέ πιάσεις κάτι άλλο δεν θα σέ παρεξήγηση κανένας :tooth::tooth:

Προχωρά ελεύθερα :cheesy:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.181
Πόντοι
2.046
Βραδινό..

Σήμερα είπα στην Ηλέκτρα να πάρει την Πηνελόπη να φορέσουν μπικίνι - τοπ και να κατέβουν στην πισίνα οπου θα υποδεχτώ τον Μέντορα και τον Κύριο Καθηγητή Χ.

Κοκτέιλ Mojito

Σαμπάνια

Υποβρύχια με τεκίλα και ΑΝΑΝΑ

Hot dog

Ταρτάκια σολωμού

Ταρτάκια welcome / γνώρίζει ο σύντροφος coast..

Μακαρονόπιτα.

Πίτσες

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.315
Πόντοι
22.886

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.315
Πόντοι
22.886
Βραδινό..

Σήμερα είπα στην Ηλέκτρα να πάρει την Πηνελόπη να φορέσουν μπικίνι - τοπ και να κατέβουν στην πισίνα οπου θα υποδεχτώ τον Μέντορα και τον Κύριο Καθηγητή Χ.

Κοκτέιλ Mojito

Σαμπάνια

Υποβρύχια με τεκίλα και ΑΝΑΝΑ

Hot dog

Ταρτάκια σολωμού

Ταρτάκια welcome / γνώρίζει ο σύντροφος coast..

Μακαρονόπιτα.

Πίτσες
Βάλε και 7-8 κεφαλάκια αρνίσια στη σούβλα αφεντικό γιατί είμαστε μερακλήδες ο κύριος @professor x και ο μέντορας .

Μην πιούμε τη σαμπάνια ξεροσφύρι :coffee:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.788
Πόντοι
11.096
Βάλε και 7-8 κεφαλάκια αρνίσια στη σούβλα αφεντικό γιατί είμαστε μερακλήδες ο κύριος @professor x και ο μέντορας .

Μην πιούμε τη σαμπάνια ξεροσφύρι :coffee:
Σωστά θα μας κόψει ή σαμπάνια ξεροσφυρι.

Πανουλη είσαι ωραίος ρε φίλε, μέχρι να ετοιμαστούν τά ψητά πες στην Ηλέκτρα νά φέρει καμία φράουλα για τόν μέντορα :cheesy::cheesy:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.315
Πόντοι
22.886
Σωστά θα μας κόψει ή σαμπάνια ξεροσφυρι.

Πανουλη είσαι ωραίος ρε φίλε, μέχρι να ετοιμαστούν τά ψητά πες στην Ηλέκτρα νά φέρει καμία φράουλα για τόν μέντορα :cheesy::cheesy:
Θα αναστενάξει η σούφρα της σήμερα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom