dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.342
- Πόντοι
- 22.886
Η ρίγανη θα το πικρίσει το σπέρμα μανΜε λαδάκι και ρίγανη από πάνω.
Ζεστό ψωμάκι από Καρρά είσαι έτοιμος για Υγρό Πύρ.....
Η ρίγανη θα το πικρίσει το σπέρμα μανΜε λαδάκι και ρίγανη από πάνω.
Ζεστό ψωμάκι από Καρρά είσαι έτοιμος για Υγρό Πύρ.....
Φέτα τρώω με το κιλοοοοο!
Είναι και ελληνική, τέλος ο ανανάς!
μισος θα μεινεις!!!!!! φαε καλα αγορι μου!!!!!!!!!!!!Κούμπωμα σερί Μέντορα..
Πεσαμε στην αναγκη του σπανακορυζου
Η αρχικη επιλογη ηταν γιγαντες αλλα ξεχασα να τους μουλιασω αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Που το ξέρεις ρε μλκ?Η ρίγανη θα το πικρίσει το σπέρμα μαν
βαρελι??Έχετε γαμηθεί με τον ανανά.
Δεν μεγαλώνει η πούτσα με τον ανανά.
Μια μουνάρα Σέρβα καταπιόλα μου είχε πεί,και το τηρώ,η γεύση στο σπέρμα υποβοηθιέται από την φέτα.
Καί λίγο σαντιγί με τη μπουγάτσαΜπουγατσα τυρόπιτα καφεδαρα
Και σως από μουστάρδα θα ταίριαζεΠάρε και μαγιονέζα λαιτ
Πάρε και από αυτήΚαι σως από μουστάρδα θα ταίριαζε
Πω ρε πουστη,που ρε χωριό?Αυτά για αρχή.
Λεβίδι στον Κουμπούρη.Πω ρε πουστη,που ρε χωριό?
Πάρε και σως τυροκαυτερηςΛοιπόν μεριδα κεμπαπ ανάμεικτη 3 κρέατα χοιρινά 3 κοτόπουλα 3 κεμπαπ πιτες 5 σαλάτα προεδρική σαγανάκι ζιρο
Μπορώ να σου στείλω την καμαριέρα μου τη Γκλόρια αν θέλεις, θα περάσετε όλοι καλάΟι προσλήψεις μαγειρισσας και σερβιτόρας έγιναν. Η Ashley απόφοιτος του culinary institute of New York ( φωτό 1) ετοίμασε πατσά ποδαράκια αφού ξενύχτησε να καθαρίσει τα εντερακια. Το συνόδευσε με γαρδουμπακια, φακορυζο και χωριάτικη σαλάτα χωρίς ελιές.
Η σερβιτόρα Κέλλυ, μια φτωχή πλην τίμια
Ιρλανδεζα (φωτό 2) τον έριξε όλο πάνω μου και με έκαψε. Θα την απολύσω, αν κάποιος θέλει να την προσλάβει με ενημερώνει.
Εγω 2000 το μήνα.. κατοπιν εντολής Μεντορα..Οι προσλήψεις μαγειρισσας και σερβιτόρας έγιναν. Η Ashley απόφοιτος του culinary institute of New York ( φωτό 1) ετοίμασε πατσά ποδαράκια αφού ξενύχτησε να καθαρίσει τα εντερακια. Το συνόδευσε με γαρδουμπακια, φακορυζο και χωριάτικη σαλάτα χωρίς ελιές.
Η σερβιτόρα Κέλλυ, μια φτωχή πλην τίμια
Ιρλανδεζα (φωτό 2) τον έριξε όλο πάνω μου και με έκαψε. Θα την απολύσω, αν κάποιος θέλει να την προσλάβει με ενημερώνει.