DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 26.253
Καλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..Να με συμπαθας αλλά, δεν σε βλέπω αύριο δυνατό στον αγώνα με την @DiorPoison, χεσμενο σε βλέπω...
Καλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..Να με συμπαθας αλλά, δεν σε βλέπω αύριο δυνατό στον αγώνα με την @DiorPoison, χεσμενο σε βλέπω...
και εν συνεχεία με ένα κέντρο αισθητικής για αποκατάσταση πρωκτού (ενυδάτωση περιοχής, αισθητική αποκατάσταση κλπ, όσο να 'ναι, με τέτοια εκκένωση που θα πέσει θα τραβήξει ζόρι το επίμαχο σημείο...)Καλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..
Να έρθω εγώ στη θέση του?Καλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..
Δώρο από εμένα μια 12αδα softex απαλόΚαλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..
αυτα πρεπει να φαω και εγω δηλαδη???????????........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πρωινό γιατι αύριο πρέπει να είμαι δυνατός @DiorPoison
Μέλι με Καρύδια
3 Σοκαλάτες Γάλακτος
Φρέντο Καπουτσίνο
Μύδια
Γιαούρτι με Κάρδαμο
Ανανάδες... Πολλούς Ανανάδες.
Φράουλες με Σαντιγί..
3 Fanta Μπλέ
Καβάντζα επιπλέον σαντιγί οπου θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα.
Ξανά Μέλι με Καρύδια..
Φυστίκια Πολλά ..
Αμύγδαλα
Ράπανάκι
Μάραθο
Μπανάνα.
Σύκα
Χυμό Ανανά.
Τον πούλο με άδεια η Ηλέκτρα.
άμα πετάξεις στο ανακατευτίρι 2 μπλακ άνγκους ψωμιά τυριά και μπέικον και τα χτυπήσεις να γίνουν μιλκ σεικ και τα πιεις θεωρείται φαγητο?Έχει ακόμη ζέστες, δεν είναι για πολύ φαγητό. Τουλάχιστον όχι στη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ που δροσίζει, κι ειδικά μαζί με μπίρες, είναι καλύτερα.
Πάρε και λίγη σοσΚαστανό ρύζι με λαχανικά για μεσημέρι, μαζί με πατζάρια.
Λίγο σαντιγί για εκλερΣήμερα ο μάγειρας έφτιαξε χοιρινές λαιμού με πατάτες φούρνου, χωριάτικη σαλάτα , κροκέτες τυριού, και για γλυκό εκλερ, κόκα κόλα δεν ήπια γιατί μου την έκοψε ο γιατρός
άμα πετάξεις στο ανακατευτίρι 2 μπλακ άνγκους ψωμιά τυριά και μπέικον και τα χτυπήσεις να γίνουν μιλκ σεικ και τα πιεις θεωρείται φαγητο?
Πρωινό γιατι αύριο πρέπει να είμαι δυνατός @DiorPoison
Μέλι με Καρύδια
3 Σοκαλάτες Γάλακτος
Φρέντο Καπουτσίνο
Μύδια
Γιαούρτι με Κάρδαμο
Ανανάδες... Πολλούς Ανανάδες.
Φράουλες με Σαντιγί..
3 Fanta Μπλέ
Καβάντζα επιπλέον σαντιγί οπου θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα.
Ξανά Μέλι με Καρύδια..
Φυστίκια Πολλά ..
Αμύγδαλα
Ράπανάκι
Μάραθο
Μπανάνα.
Σύκα
Χυμό Ανανά.
Τον πούλο με άδεια η Ηλέκτρα.
Να με συμπαθας αλλά, δεν σε βλέπω αύριο δυνατό στον αγώνα με την @DiorPoison, χεσμενο σε βλέπω...
Αχνοφαίνεται κολονοσκόπηση/στραπατσάδα από αφέντρα πόϊζον....Καλύτερα αντί για ραντεβού με εμένα, να το κλείσει με γαστρεντερολόγο..
Αχνοφαίνεται κολονοσκόπηση/στραπατσάδα από αφέντρα πόϊζον....
Μαλάκα διαφωνώ,κάτι άλλο έχει παίξει....Ρε μάξι ποιος ρασταβατς
Ναι ο κωλομπαρας,πω ρε πουστη μαλακα μπακοΜαλάκα διαφωνώ,κάτι άλλο έχει παίξει....
Έχει γίνει τρομερή προετοιμασία γαμώτο...
Ποιός Ρόμπι Κίν...
Θα πιεί όλα τα βαρέλια μπύρας με τον Ούγγρο....
To ταλαγανι δεν το τρίβεις και αυτό στα μακαρόνια;Γιατί του φέρεσαι τόσο διαφορετικά;Θέλεις να ζηλέψουν τα άλλα τυριά;Μακαρόνια κιμά κοφτά μισή κατσαρόλα μισό κιλο τυρί τριμενο και ταλαγανι για σπρωξιμο
Βραδινό από την Ηλέκτρα.
Καλαμαράκια με βλήτα
Πατάτες τηγανητές
Λουκάνικα Χωριάτικα
Ρωσική Σαλάτα
Μπριάμ
Γλυκό: Σοκολατόπιτα με μέλι και καρύδια.