Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 3.656
χαλάλι του να μην το ακούσωΠου να ακούσεις και για χαλάλ...
χαλάλι του να μην το ακούσωΠου να ακούσεις και για χαλάλ...
μονο 4???Σχεδον σαν στιχος που τραγουδησε ο Παπάζογλου...
"Μόλις ξυπνήσω το πρωί
τα βλέπω όλα μαύρα
θέλω μια κούπα με καφέ
και τέσσερα τσιγαρα.".
To ευλογεί το ζωντανό ο μουσουλμάνος ιερωμένος...να σχωρθουν οι αμαρτιες του.Που να ακούσεις και για χαλάλ...
Χαλλλαρααα...μονο 4???
Έτσι λέει ο στίχος...μονο 4???
επρεπε να λεει 4 πακετα ο στιχος!!!!!!!!!!To ευλογεί το ζωντανό ο μουσουλμάνος ιερωμένος...να σχωρθουν οι αμαρτιες του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαλλλαρααα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι λέει ο στίχος...
Aντι για αίμα μάλλον έχεις πίσσα εσύ......μα τοσο θεριακλης;επρεπε να λεει 4 πακετα ο στιχος!!!!!!!!!!
τοσο μαλακας να λες.............Aντι για αίμα μάλλον έχεις πίσσα εσύ......μα τοσο θεριακλης;
Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοκτονία...τοσο μαλακας να λες.............
εχω πει οτι αυριο το σταματαω.....χωρις πλακα......Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοκτονία...
Θα μου πεις πως τα πηγες αύριο το βράδυ .εχω πει οτι αυριο το σταματαω.....χωρις πλακα......
το εχω κανει και αλλες φορες και το εχω κρατησει 2-3 χρονια την καθε φορα.....το μονο καλο που εχω ειναι οτι οταν πω τελος τελος...........Θα μου πεις πως τα πηγες αύριο το βράδυ .
Αν δεν την παλεύεις δοκίμασε βελονισμό.
Αξίζει να το δοκιμάσεις πάντως ,θα ξανανιώσεις κυριολεκτικά .
Τέλος τέλος για 2-3χρονια μόνο;το εχω κανει και αλλες φορες και το εχω κρατησει 2-3 χρονια την καθε φορα.....το μονο καλο που εχω ειναι οτι οταν πω τελος τελος...........
Κάτι πάει να γίνει, γίνεσαι άνθρωπος!!@dimigoall ..
Λείπει ο Μέντορας.
Μεσημεριανό..
Μπιφτέκια με Πατάτες
Σουφλέ Ζαμπον Τυρί
Πατατοσαλάτα
Λεχματζού
Μετσοβόνε τυρι πικάντικο 28 ευρω το κιλό
Φρούτα του Δάσους
ειναι Η Λεχματζου....ηταν μια κοπελα εδω παλια........Κάτι πάει να γίνει, γίνεσαι άνθρωπος!!
Το λεχματζου τι είναι? Λαχματζουν μήπως?
Καπνιστό είναι ο ορθοτερος ορισμοςΜετσοβόνε τυρι πικάντικο 28 ευρω το κιλό