Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.049
- Πόντοι
- 3.656
χαλάλι του να μην το ακούσωΠου να ακούσεις και για χαλάλ...
χαλάλι του να μην το ακούσωΠου να ακούσεις και για χαλάλ...
μονο 4???Σχεδον σαν στιχος που τραγουδησε ο Παπάζογλου...
"Μόλις ξυπνήσω το πρωί
τα βλέπω όλα μαύρα
θέλω μια κούπα με καφέ
και τέσσερα τσιγαρα.".
To ευλογεί το ζωντανό ο μουσουλμάνος ιερωμένος...να σχωρθουν οι αμαρτιες του.Που να ακούσεις και για χαλάλ...
Χαλλλαρααα...μονο 4???
Έτσι λέει ο στίχος...μονο 4???
επρεπε να λεει 4 πακετα ο στιχος!!!!!!!!!!To ευλογεί το ζωντανό ο μουσουλμάνος ιερωμένος...να σχωρθουν οι αμαρτιες του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαλλλαρααα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι λέει ο στίχος...
Aντι για αίμα μάλλον έχεις πίσσα εσύ...επρεπε να λεει 4 πακετα ο στιχος!!!!!!!!!!
τοσο μαλακας να λες.............Aντι για αίμα μάλλον έχεις πίσσα εσύ......μα τοσο θεριακλης;
Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοκτονία...τοσο μαλακας να λες.............
εχω πει οτι αυριο το σταματαω.....χωρις πλακα......Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοκτονία...![]()
Θα μου πεις πως τα πηγες αύριο το βράδυ .εχω πει οτι αυριο το σταματαω.....χωρις πλακα......
το εχω κανει και αλλες φορες και το εχω κρατησει 2-3 χρονια την καθε φορα.....το μονο καλο που εχω ειναι οτι οταν πω τελος τελος...........Θα μου πεις πως τα πηγες αύριο το βράδυ .
Αν δεν την παλεύεις δοκίμασε βελονισμό.
Αξίζει να το δοκιμάσεις πάντως ,θα ξανανιώσεις κυριολεκτικά .
Τέλος τέλος για 2-3χρονια μόνο;το εχω κανει και αλλες φορες και το εχω κρατησει 2-3 χρονια την καθε φορα.....το μονο καλο που εχω ειναι οτι οταν πω τελος τελος...........
Κάτι πάει να γίνει, γίνεσαι άνθρωπος!!@dimigoall ..
Λείπει ο Μέντορας.
Μεσημεριανό..
Μπιφτέκια με Πατάτες
Σουφλέ Ζαμπον Τυρί
Πατατοσαλάτα
Λεχματζού
Μετσοβόνε τυρι πικάντικο 28 ευρω το κιλό
Φρούτα του Δάσους
ειναι Η Λεχματζου....ηταν μια κοπελα εδω παλια........Κάτι πάει να γίνει, γίνεσαι άνθρωπος!!
Το λεχματζου τι είναι? Λαχματζουν μήπως?
Καπνιστό είναι ο ορθοτερος ορισμοςΜετσοβόνε τυρι πικάντικο 28 ευρω το κιλό