Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.342
- Πόντοι
- 12.756
Παστίτσιο,κ το βράδυ επαναληψη
Παστίτσιο,κ το βράδυ επαναληψη
Παστίτσιο ή παστίτσο?Παστίτσιο,κ το βράδυ επαναληψη
Τυρί με κρέας.ταλιατέλες με κιμά, ντοματίνια και φουλ πιπέρι
τυροκροκέτες πικάντικες
μπουράτα
ψωμί ψημένο ιταλικό
κόκα κόλες
ψιλοέχυσα όταν ήρθαν
εννοείται αυτόΤυρί με κρέας.
Δεν είναι κοσέρ....
Απορρίπτεται.....
Πρέκα στο τηγάνι;Σιγά μην σου ετοίμασε και Θάνο Λειβαδίτη . Μάλλον μιλάμε για "Πέρκα"!Η Ηλεκτρα για βραδινό μου έφτιαξε.
Πατάτες Τηγανιτές με Αμπελοφάσουλα.
Σκορδομακάρονα.
Σκορδόψωμο
Σκορδαλιά
Πρέκα στο τηγάνι.
Κολοκυθοκορφάδες.
Αυγοτάραχο.
Γλυκο : Παρφέ Αμυγδαλωτό.
Πάρε και μελιντζανοσαλαταΣήμερα ο μάγειρας έφτιαξε μπακαλιαράκια τηγανητά με χωριάτικη και πατάτες τηγανιτές, για φρούτο σταφύλι και για γλυκό μπαμπαδακια που αγόρασε το πρωί η Γκλόρια, περιμένω και τι θα μου στείλει ο @ΑΝΤΖΕΛΟ. Το βιντεάκι με τη Λιόλιου μου κόλλησε στο 2.15 που μπαίνει στο δωμάτιο ο μαύρος αν μπορείτε ξαναστείλτετο
τι είναι το κοσέρ?
Έχει....σπορακια η σαλατα;;;;Πάρε και μελιντζανοσαλατα
Δεν το τρως τυπε;
δε πιστεύω να είναι τίποτα ωμά κρέατα από αυτά που τρώνε στα καγκουροεστιατόρια τίποτα καρπάτσια τίποτα ταρτάρες και άλλα τέτοια κανιβαλίστικα?
ΝαιΈχει....σπορακια η σαλατα;;;;
Δεν το τρως τυπε;
Όχι βρε, ευλογημένα είναι!δε πιστεύω να είναι τίποτα ωμά κρέατα από αυτά που τρώνε στα καγκουροεστιατόρια τίποτα καρπάτσια τίποτα ταρτάρες και άλλα τέτοια κανιβαλίστικα?
για scam μου ακούγεταιΌχι βρε, ευλογημένα είναι!
για scam μου ακούγεται
τώρα που διάβασα για ''πιστοποίηση κοσέρ'' είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για scamΜην ανησυχείς. Ούτε αδιάβαστος είσαι, ούτε μετεξεταστέος θα μείνεις.Απλά έχεις χάσει ορισμένα επεισόδια στο νήμα.
Διατροφή Kosher | medΝutrition
Ψάχνεις την κατάλληλη διατροφή για απώλεια βάρους, μείωση του λίπους και υγεία; Εδώ θα βρεις ο,τι χρειάζεσαι, κατάλληλους συνδυασμούς τροφίμων, tips για να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε,...www.mednutrition.gr
Που να ακούσεις και για χαλάλ...τώρα που διάβασα για ''πιστοποίηση κοσέρ'' είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για scam
Σχεδον σαν στιχος που τραγουδησε ο Παπάζογλου...Aλλο ένα καταπληκτικό απογευματινό!!!