ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Πότε θα πάμε Βαγγέλη 1957?Κρεμ μπρουλε τύπε εμείς της ανωτέρω κοινωνικής τάξης το τρώμε
Πότε θα πάμε Βαγγέλη 1957?Κρεμ μπρουλε τύπε εμείς της ανωτέρω κοινωνικής τάξης το τρώμε
Είμαι ακόμα στο εξοχικό δεν έχω επιστρέψειΠότε θα πάμε Βαγγέλη 1957?
Έχει καμία σχέση με τη ναντια Μπουλέ;Κρεμ μπρουλε τύπε εμείς της ανωτέρω κοινωνικής τάξης το τρώμε
ναι και τα 2 αν είσαι φτωχός δε τα βλέπειςΈχει καμία σχέση με τη ναντια Μπουλέ;
Ναι τον τρώει και αυτή, σορυ το τρώει ήθελα να πωΈχει καμία σχέση με τη ναντια Μπουλέ;
Αν είναι να γαμας τη Μπουλέ τζάμπα ο κόπος κ η δουλειά να πλουτίσεις τυπε,καλύτερα πτωχοςναι και τα 2 αν είσαι φτωχός δε τα βλέπεις
Και εγώ έτσι λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα που ξυπνάω φτωχόςΑν είναι να γαμας τη Μπουλέ τζάμπα ο κόπος κ η δουλειά να πλουτίσεις τυπε,καλύτερα πτωχος
Στειλε και σε μενα μαστορα!!Ο μάγειρας σήμερα έφτιαξε κανελόνια με χωριάτικη σαλάτα και πατάτες τηγανιτές, εντάξει δεν τρελάθηκα αλλά οκ, πάω τώρα να δω το βίντεο που μου έστειλαν σήμερα με τη Λιόλιου και τη Παπαβασιλείου να κάνουν ψαλίδια
Τυπε είσαι σε πρόγραμμα διατροφής ή κάνεις οικονομίαφακες σπιτικες φρεσκομαγειρεμενες +150 γραμμαρια φετα τυρι βασιλιτσα + 4 φετες ψωμι φρεσκο φουρνου με προζυμι ΥΓ.. στην φετα πανω 2 κουταλιες της σουπας κρητικο ελαιολαδο λιγο πιπερι και στις φακες λιγο ξυδι ΤΟΠ
Τι οικονομια, 2 κουταλιες λαδι και 150 γρ φετα εβαλε, ξερεις ποσο εχουνε παει το κιλο?Τυπε είσαι σε πρόγραμμα διατροφής ή κάνεις οικονομία
Σφύρα όταν έρθειςΕίμαι ακόμα στο εξοχικό δεν έχω επιστρέψει
Τις έφτιαξες-παραγγειλες ή στις σερβίρανε εν άγνοια σου;Στη πρώτη περίπτωση ισόβια,στη δεύτερη πρέπει να εκδικηθεις για το κακό που σου κανανεΜπάμιες...
Μου έκανα αναφορά, μην χάνετε χρόνο
Τις παρήγγειλα...Τις έφτιαξες-παραγγειλες ή στις σερβίρανε εν άγνοια σου;Στη πρώτη περίπτωση ισόβια,στη δεύτερη πρέπει να εκδικηθεις για το κακό που σου κανανε
Προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Λεσβου;Ο μάγειρας σήμερα έφτιαξε κανελόνια με χωριάτικη σαλάτα και πατάτες τηγανιτές, εντάξει δεν τρελάθηκα αλλά οκ, πάω τώρα να δω το βίντεο που μου έστειλαν σήμερα με τη Λιόλιου και τη Παπαβασιλείου να κάνουν ψαλίδια