argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.018
- Πόντοι
- 9.297
Εγω φταίω που πάω να σας ανοίξω τα μάτια ,τζατζικολαγνοι Νότιοι.τι ρωσικη στα πιτόγυρα ρε μλκ σιγά μη βάλουμε και σκορδοστούπι στον μουσάκα
Εγω φταίω που πάω να σας ανοίξω τα μάτια ,τζατζικολαγνοι Νότιοι.τι ρωσικη στα πιτόγυρα ρε μλκ σιγά μη βάλουμε και σκορδοστούπι στον μουσάκα
Πανουλη τά Φύλλα Αλεξάνδρειας ξέρεις τί είναι ;Καλημέρα Μύστες μου.
Πρωινό.
Ρόφημα Φύλλα Αλεξάνδρειας
Χυμό κουμ κουατ
Παντεσπάνι με Βούτυρο Κερκύρας και Μέλι από την Αιτωλοακαρνανία
Τυρόπιτα από την καμαριέρα Γκλόρια στα μουλωχτά από τον αφέντη της.
Σύκα
Μούσμουλα
Τι είναι αυτά τα φύλλα Αλεξάνδρειας? Ρε τι πίνεις και δε μας δίνεις?Καλημέρα Μύστες μου.
Πρωινό.
Ρόφημα Φύλλα Αλεξάνδρειας
Χυμό κουμ κουατ
Παντεσπάνι με Βούτυρο Κερκύρας και Μέλι από την Αιτωλοακαρνανία
Τυρόπιτα από την καμαριέρα Γκλόρια στα μουλωχτά από τον αφέντη της.
Σύκα
Μούσμουλα
Πάρε καί εσύ καί θά περάσεις ωραίαΤι είναι αυτά τα φύλλα Αλεξάνδρειας? Ρε τι πίνεις και δε μας δίνεις?
Μεντορααααααα!
Αυτός σε λίγο θα τρώει δάφνες σαν την Πυθία στους ΔελφουςΠανουλη τά Φύλλα Αλεξάνδρειας ξέρεις τί είναι ;
Ρε γάμησε τα , ο τύπος με αυτά που μασαμπουκώνει ούτε με tuboflo δεν σώνει τη κατάστασηΠανουλη τά Φύλλα Αλεξάνδρειας ξέρεις τί είναι ;
δενδρολιβανο μεσα στο τοστ ;Πρωινό πρωτύτερα με σκέτους στιγμιαίους καφέδες, μαζί με τοστ γαλοπούλα-αυγό-μουστάρδα, συν ένα πράσινο μήλο.
δενδρολιβανο μεσα στο τοστ ;
Γεια σου πανουλη, αφού την έβγαλες καθαρή από τά φύλλα Αλεξάνδρειας έρχομαι για μεσημεριανό, με τό κοντοσούβλι και την Γκλόρια στά ιδιαίτερα θά είμαι μια χαράΚαλησπέρα Μύστες μου.
Καλησπέρα Μέντορα @dimigoall - Γλομπεο Μύστη.
Καλησπέρα @professor x .
Tα Σέβη μου.
Μεσημεριανό..
Αγκινάρες με αρακά
Ψαρονέφρι στη Σχάρα με Πατάτες τηγανητές.
Μπριζόλα Μοσχαρίσια.
Κοντοσούβλι.
Πατάτες Γιαχνί
Γλυκό : Σους Μπουλέ.
Ίδιο μενού είχαμε σήμερα, μπριαμ με φέτα και ψωμάκι ζυμωτό χωριάτικο. Για συνοδεία έπαιξε και τυρόπιτα σπιτική.Μπριαμ φτωχικό φέτα και ένα ταλαγανι για σπρώξιμο.
Τι είναι αυτό το Μπουλέ ρε τυπε;Γλυκό : Σους Μπουλέ.
Τσακο και τα πλακομουνιαΟ μάγειρας σήμερα έφτιαξε κανελόνια με χωριάτικη σαλάτα και πατάτες τηγανιτές, εντάξει δεν τρελάθηκα αλλά οκ, πάω τώρα να δω το βίντεο που μου έστειλαν σήμερα με τη Λιόλιου και τη Παπαβασιλείου να κάνουν ψαλίδια
Κρεμ μπρουλε τύπε εμείς της ανωτέρω κοινωνικής τάξης το τρώμεΤι είναι αυτό το Μπουλέ ρε τυπε;