argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.166
- Πόντοι
- 9.297
Μα και οι παντρεμένοι βαριουνται κάποτε την ίδια γεύση...Άρχισες πάλι ρε μλκ;
Μα και οι παντρεμένοι βαριουνται κάποτε την ίδια γεύση...Άρχισες πάλι ρε μλκ;
Μάγειρας ήταν ή ουκρανιδα μαγείρισσα και έκανες τέτοια θυσία και μεγα αμάρτημα ;Ναι σωστά .
Έχω δοκιμάσει παστίτσιο - μουσακά νηστίσιμο με σόγια όμως αντί για κιμά .
Από μερακλή μάγειρα είναι εξίσου νόστιμα
Θα πάμε που θα πάμε στη κόλαση, ας πάμε χορτάτοι τουλάχιστον.
Πολύ σωστά τά λέτε αγαπητέ, εύγε.Δεν τρώγονται αυτά ρε τύπε θα λιποθυμήσω
Θα πάμε που θα πάμε στη κόλαση, ας πάμε χορτάτοι τουλάχιστον.
Θα κάνουμε και ωραία σούπα στα καζάνια που θα είμαστε.
Και για εισφέρω στο νήμα:
Γαριδομακαρονάδα, κολοκυθάκια τηγανητά, χωριάτικη και μπυρόνι.
Είμαι όρθιος και χειροκροτάω.Κόκορα κοκκινιστό με πατάτες στο φούρνο.
Είμαι όρθιος και χειροκροτάω.
Έτριψες μυτζήθρα από πάνω;
Ναι εντάξει.Δεν την ακολουθώ πιστά αυτή τη διατροφή, αλλά θεωρώ κάποια πράγματα, που λέει, σωστά.
Τι είναι η διατροφή Kosher και ποιοι μπορούν να την ακολουθήσουν;
Η διατροφή Kosher δεν είναι κάποιο στιλ μαγειρικής. Είναι κάτι παραπάνω καθώς είναι βαθιά ριζωμένη σε μια σειρά διατροφικών κανόνων...meygeia.gr
Απόσπασμα από το άρθρο:
«Αν φάτε κρέας, περιμένετε μέχρι το επόμενο γεύμα πριν φάτε γαλακτοκομικά προϊόντα, και το αντίθετο. Τα φαγητά που ονομάζονται πάρεβε μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε επιλογή»
Πόσα κιλά το κοκόρι?Κόκορα κοκκινιστό με πατάτες στο φούρνο.
Πόσα κιλά το κοκόρι?
Κόκορας μικρό μέγεθος πάντα να ξέρεις.Α, δεν ήταν ολόκληρο. Δεν ξέρω. Σε εστιατόριο.
Τα κοσέρ είναι "διαβασμένο" κρέας από τον Ραβίνο?Δεν την ακολουθώ πιστά αυτή τη διατροφή, αλλά θεωρώ κάποια πράγματα, που λέει, σωστά.
Η διατροφή Kosher δεν είναι κάποιο στιλ μαγειρικής. Είναι κάτι παραπάνω καθώς είναι βαθιά ριζωμένη σε μια σειρά διατροφικών κανόνων...meygeia.gr
Απόσπασμα από το άρθρο:
«Αν φάτε κρέας, περιμένετε μέχρι το επόμενο γεύμα πριν φάτε γαλακτοκομικά προϊόντα, και το αντίθετο. Τα φαγητά που ονομάζονται πάρεβε μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε επιλογή»
Καλό φαίνεται....Δεν την ακολουθώ πιστά αυτή τη διατροφή, αλλά θεωρώ κάποια πράγματα, που λέει, σωστά.
Απόσπασμα από το άρθρο: